|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | supporter napsal: | | MAST3R napsal: | Slovan Ustí - Kometa Brno 2:1
|
Znojmo padá, extraliga v Brně bude |
jakoze nemame na to po sportovni strance, tak aspon po ty financni? to je pekny |
Mezi Slovanem a Kometou je vykonostni rozdil mizivej, ta serie byla o stesti ( jediny, co ma Usti o trosku lepsi, tak mozna golmana ) Jinak sou ty tymy naprosto vyrovnany. Navic Usti vyhralo diky odchovancum Brna Takze pokud na to Kometa bude mit finance a ja doufam, ze bude, budou i hraci na extraligu...v tom pripade by bylo skoda se dalsi rok placat v 1 lize...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e4
(ban)

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Dela mi radost cely dnesni den, jelikoz a protoze je to kompletni Junk Day. K snidani 2 pizzy, k svacine temer kilo spaget, jeste tam nekde byla zmrzlina, 15min pred treninkem 3x McChicken + velky hranolky splachnuta 2 x RedBullem , 10min po treninku 4 odmerky Truemass + 2x McChicken... No abych to nezdrzoval.... 2000+ sachru uz tam je a to jeste den nekonci *olizujici se smajlik* :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
tomu se rika berserker pig day _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
Jaká byla váha ráno a později napiš i večerní pro srovnání (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Slovan Ustí - Kometa Brno 2:1
|
Zalez
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | Vyhrál jsem ve Sportce uhádl jsem čísla 6,12,39 beru krásných 84 Kč ve druhým tahu. |
A kam nás pozveš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | | Lameboy napsal: | Vyhrál jsem ve Sportce uhádl jsem čísla 6,12,39 beru krásných 84 Kč ve druhým tahu. |
A kam nás pozveš? |
Pozvu jenom holky, jakoby jsi to neznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Paragon napsal: | | Lameboy napsal: | Vyhrál jsem ve Sportce uhádl jsem čísla 6,12,39 beru krásných 84 Kč ve druhým tahu. |
A kam nás pozveš? |
Pozvu jenom holky, jakoby jsi to neznal. |
A co jim koupíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | | Lameboy napsal: | | Paragon napsal: | | Lameboy napsal: | Vyhrál jsem ve Sportce uhádl jsem čísla 6,12,39 beru krásných 84 Kč ve druhým tahu. |
A kam nás pozveš? |
Pozvu jenom holky, jakoby jsi to neznal. |
A co jim koupíš? |
2x pivo, 2x malýho ruma
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: ne březen 22, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Ted bezi na Nove Mission Impossible 3... sunda stihacku samopalem ,naloz v hlave..... |
Kdo umi, ten umi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|