|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redcell

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarin23
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas_P
|
Zaslal: po březen 23, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po březen 23, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
Jenom mrknout a co si taky máknout?  Jak jsi na tom ted zdravotně? _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas_P
|
Zaslal: po březen 23, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Paty napsal: | Mohl bych se taky přijet mrknout na strong.trening?Nebo je to nějak omezené? |
Jasně, přijeď. Disciplin je dost, takže se nějak určitě prostřídáme i při hojnějším počtu trénujících. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
Zaslal: po březen 23, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
Ok,ještě bych poprosil adresu,díky.Nebo někdo pojede třeba z Pardubic nebo Chrudimi?To ale asi ne,co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: po březen 23, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
Nazdar pánové, bude li čas, taky se přijedu podívat. A můžu třeba fotit, nebo držet kameru :-)
Paty jestli pojedu, tak Tě vemu, stejně jako Wygha eventuelně. _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 24, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
no vyborne, to se opet rysuje na slusnou seslost :))) jeste aby vyslo pocasi tak supr jak minule
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: út březen 24, 2009 3:58 pm Předmět: |
|
|
jo, na to jsem taky koukal na ty stránky, jenže to stojí přes 2000 a to je na mě moc... to bych to pak musel třeba prodávat  Já už jednu atlas kouli mam, stálo mě to asi 100 Kč:-) Sice to neni tak dokonalý, ale stačí to, člověk si nesmí zvykat moc na nobl:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
Kontrolni otazka..kdo pojedete na 1 zavod Cesky pohar amateru 9.5.2009?
A jak se na to tesite.
Koukal sem,ze Petu Kokse preradili do czech top teamu.
snad dobra zprava...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
Já bych chtěl určitě.Pokudu na mě vůbec zbyde místo vypadá to, že sezona bude nabitá _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike82
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:53 pm Předmět: ATLAS STONES |
|
|
ZDRAVÍM,
TROCHU ODBOČÍM OD PROBÍRANÉHO TÉMATU. SCHÁNÍM KOULE (ATLASY) ALEPSON JEDNU OD 120 DO 160 KG. VSECHNY KONTAKTY NA SLOVAKY SELHALY, POSLEDNÍ SI REKL O 4500 KC ZA JEDNU.
POKUD BYSTE NEKDO O NECEM VEDELI DEJTE MI, PROSÍM, VĚDĚT. DÍKY
MAIL: MIROSLAV.BRABENEC@UHK.CZ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|