|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Gohan napsal: | | Já ani nechápu tu logiku, tak jak mě to tak táhne tak činku jebnu za záda na zem, ne ? :D |
tak vis jak ty vychodni techniky jsou jinde.. |
Jasně no, tak kdyby to hodil za sebe tak si mamka neda mrtvolku no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
Hehe to video, kde šel do kolen na dřepu je perfektní  .
Jinak, jak tu někdo řešil kozo-bicepsy, tak zrovna dnes jsem říkal Holymu, že asi začnu nosit s sebou svářecké brýle  , na druhou stranu mám díky těmto lidem alespoň volný stojan - je mi jedno jak kdo cvičí jen mi to přijde dost úsměvné, takové ty "přítahy ucha k hlavě" _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Gohan napsal: | | Mik.cz napsal: | | Gohan napsal: | | Já ani nechápu tu logiku, tak jak mě to tak táhne tak činku jebnu za záda na zem, ne ? :D |
tak vis jak ty vychodni techniky jsou jinde.. |
Jasně no, tak kdyby to hodil za sebe tak si mamka neda mrtvolku no :D | takze v tom videu je trenujici mati ne ten kluk.. |
Přesně tak a když se podíváš jak mati tu činku chytne tak je vidět že s tím má zkušenosti :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Cíl frajeřit s bicákem a hrát si na kulturistu. Je to správně? At si na to odpoví každý sám. |
Pokud je tohle jeho cil tak je ten trenink spravne a ty mu do toho nemas co kecat...
| Pí*ušiškyn napsal: | | Samá sprostá slova? trotl a vocas? Děvčata v 1. třídě používaj horší výrazy. |
no to je zase argument... ze se s tebou vubec bavim... |
pocuj,riker,to nesi nahodou ty ten co ho rozoberate ze cvici len biceps?
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | riker napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Cíl frajeřit s bicákem a hrát si na kulturistu. Je to správně? At si na to odpoví každý sám. |
Pokud je tohle jeho cil tak je ten trenink spravne a ty mu do toho nemas co kecat...
| Pí*ušiškyn napsal: | | Samá sprostá slova? trotl a vocas? Děvčata v 1. třídě používaj horší výrazy. |
no to je zase argument... ze se s tebou vubec bavim... |
pocuj,riker,to nesi nahodou ty ten co ho rozoberate ze cvici len biceps? |
svuj trenink jsem tady uz odkazoval: https://forum.ronnie.cz/trenink-privedeny-do-stavu-dokonalosti-t22167.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | fakt peknej trenal.. kde mas prosim te ten objemovej peck deck |
ten obemovej peck deck byl samozrejme vtip...
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ten drepujuci chalan na zaciatku vyzeral ze ma celkom decentnu tehcniku a na prvom popacku dal aj dobru hlbku, ale to mamaaaa ma dostalo teda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st březen 25, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
| RaP1D napsal: | | Ten drepujuci chalan na zaciatku vyzeral ze ma celkom decentnu tehcniku a na prvom popacku dal aj dobru hlbku, ale to mamaaaa ma dostalo teda :D |
decentní techniku nevim, ale je fakt, že po prvním opakování se těžko dalo tušit, že hned po tom dalším tam bude klečet jak žalud s činkou na zádech.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 7:57 am Předmět: |
|
|
| RaP1D napsal: | | Ten drepujuci chalan na zaciatku vyzeral ze ma celkom decentnu tehcniku a na prvom popacku dal aj dobru hlbku, ale to mamaaaa ma dostalo teda :D |
Taky mi neprisel tak ztracenej. Navic mi prislo, ze je to fakt mladas, vypadalo to, ze spis ztratil rovnovahu. Kazdopadne na zavaleni cinkou asi neni moc zvyklej, jinak by to zahodil a byl by pokoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
no a zpet k hlaskam :)
o minutove pauze po serii benche posloucham:
dva mladi 50ti kg chlapci obleceni pouze v tilku a v kratkych kratasech, cvici triceps na kladce pozuji u zrcadla a jeden rika druhemu: divej co mi tu prez noc narostlo
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
Gunar
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
Taky přidám takové dvě příhody.
1. Bylo mi tenkrát patnáct a cvičil jsem ve fitku v Poličce přítahy v předklonu s olympijskou tyčkou. Skončil jsem sérii, odložil pásek na činku a šel jsem se trochu osvěžit na bar, když najednou se otočím a jedna osoba!!!! Leoš Borůvka  mi tu osu bere. Prostě si ji vzal a dal si ji do stojanu na dřepy, že pojede biceps. Tak jsem za ním co nejpokorněji přišel a říkám: "Pana Borůvka já s tou činkou ještě cvičil." A Leoš co nejpříjemněji odpověděl: "a co má kurva béééééééééééjt." Musel jsem se pak jít podívat na záchod jestli jsem se z toho neposral.
2. Cvičil jsem onehdá s jedním známým ve fitku v Hradci Hacken dřepy a on se mě ptá kolik tak dávám nejvíc, tak mu říkám že 120 kg pro osm opakování. Tak mi říká super, dnes dáš 150 kg desetkrát. Nemělo smysl se s ním hádat byl starší zkušenější, tak jsem souhlasil. Vymáčknul jsem sám pět opakování, kdy při tom pátým na mě z 10 cm řval: "Bolest je tvůj přítel":-) S dopomocí jsem vymáčknul ještě dvě a když jsem to druhý dojížděl tak jsem uslyšel: "V pohodě ještě deset" _________________ Když vydržíš vše můžeš i chtít vše!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|