|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pimpy

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Nějakej tip na film s tématikou cestování časem apod. ? Jde mi o to, aby v tom filmu šlo především o to cestování, popřípadě různý haluze s paralelníma vesmírama apod. A prosil bych nic ve stylu Butterfly effect (výbornej film ale o to mi nejde).
Kdysi sem viděl asi na Hallmarku něco v tom smyslu, bylo to dobrý psycho. Člověk se do toho děsně zamotal a v podstatě nevěděl co se s tím časoprostorem děje |
Mě se moc líbilo tohle http://www.csfd.cz/film/11359-frekvence-frequency/
není to úplně podle tvého požadavku, ale myslim že rozhodně tento filmík neurazí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | abecedarian napsal: | Poslední díly LOSTu jsou haluz. Jinak doporučuju Návrat do budoucnosti |
No zrovna toto, Terminátora, Hvězdná brána atd. NEE |
Ty vole Hvězdná brána, můj kultovní seriál, určitě zhlédnout pěkně všechny série
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Jde mi o to, aby v tom filmu šlo především o to cestování, popřípadě různý haluze s paralelníma vesmírama apod. |
Já míval rád seriál Cesta do neznáma - Sliders - kde klouzali paralelnimi světy, dávali to asi 10 let nazpátek na ČT.
http://www.csfd.cz/film/8964-sliders/
Nebo ten dil Simpsonu, kde Homer odcestoval do praveku zabil nejakou mouchu a nasledkem toho chcipnuli vsichni dinosauri a kdyz se vratil, tak zil na nejakem zamku, ale nikdo neznal koblihy a pivo, a kdyz to chtel napravit, tak vsichni meli vystrelovaci jazyky jako zaby, uz si to moc nepamatuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
Pustil jsem si opět Pitch Black - Černočerná tma. Je to prostě dobrý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
yazi : seš snad úplně moc nebo co...  .. Psal sem :
| citace: | | A prosil bych nic ve stylu Butterfly effect (výbornej film ale o to mi nejde). | _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 7:52 am Předmět: |
|
|
Bufu:
Skuz Donnie Darko ... odsud se Butterfly Effect trocha inspiroval ... ale je to mnohem lepsi a z kralicka se poseres _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:19 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Nějakej tip na film s tématikou cestování časem apod. ? Jde mi o to, aby v tom filmu šlo především o to cestování, popřípadě různý haluze s paralelníma vesmírama apod. A prosil bych nic ve stylu Butterfly effect (výbornej film ale o to mi nejde).
Kdysi sem viděl asi na Hallmarku něco v tom smyslu, bylo to dobrý psycho. Člověk se do toho děsně zamotal a v podstatě nevěděl co se s tím časoprostorem děje
EDIT: tak sem na něco narazil... http://cs.wikipedia.org/wiki/Cestov%C3%A1n%C3%AD_%C4%8Dasem
Ale stejně, kdyby někdo něco měl tak řeknite... |
Vzpoměl jsem si na film Cube. Cube 2 je i na můj vkus už překombinovaný
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|