|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mohou suplemety za akné ? |
| Ano, creatin, nitrix a různé suplementy opravdu mohou za zvýšené akné... |
|
23% |
[ 6 ] |
| Je to možné ale raději si častěji dávej sprchu :) |
|
57% |
[ 15 ] |
| Úplná blbost, každý přece ví, že suplementy zlepšují pleť... |
|
19% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
bloody.ghost
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:37 pm Předmět: AKne ze suplementů ? |
|
|
Zdravím všechny, s kámošem se hádáme a tak píšu sem...
Kamarádovi je 21 let, posiluje cca 2-3 roky, asi před 2 měsíci zpět, přibral něco kolem 10 kg.Poslední dobou se mu zvýšil výskyt akné, zajímalo by mě, jestli na tom něco má suplementace? V průběhu nabírání užíval CFM protein,
sachariďák a creatin ET , creatin ukončil a suplementy na chvíli vysadil... Já si myslim,že zvýšené akné může být dočasné, z nově nabrané hmoty a po vysazení creatinu. Také si myslim,že suplementy ( některé ) mohou mít vedlejší účinky právě akné... CO myslíte vy? Je možné,že akné má právě ze suplementů,nově nabrané hmoty a po creatinové kůře?
Díky všem za odpověď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
total.science
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
kdyz nekdo trenuje a rychle pribere svalovou hmotu, tak se tvori vic hormonu a to muze akne zhorsovat. myslim ze jestli to jsou suplementy nebo nadmerny mnozstvi masa vyjde nastejno. i kdyz nektery lidi maj na nektery konkretni veci ruzny reakce, proste kazdej je jinej, ale konkretne suplementy bych nevinil jako hlavni pricinu
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
za jak dlouho přibral těch 10 kilo?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
muze to mit souvislost s jidlem, tim jak casto se myje, jak moc se poti, jaky k tomu ma dispozice .. tech moznosti je vic a z toho co pises to zjistit nejde. Pokud mu to vadi, at si skoci k dermatologovy .. pokud k tomu ma dispozice, tak se musi smirit s tim, ze uplne se toho nezbavi nikdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
tak pochybuju ze z kreatinu ti naskacou uhry.Treba sype dianabol a ani otom nevis
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
jasne akne z proteinu ...tvori testosteron a ten sposobuje akne... ked pojdes za dermatologickou dostanes tu istu odpoved.. _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | tak pochybuju ze z kreatinu ti naskacou uhry.Treba sype dianabol a ani otom nevis |
To určitě ne :)
Těch 10 kg přibral postupně cca za 2 měsíce..Neni to tim,že by do sebe cpal po kilech creatin a sacharidak. Má dobrou stravu a hodně "baští"
Měli jste někdy po nějakých suplementech pocit,že se vám akné zvyšuje?
Na mě měl v tomhle zajímavý dopad nitrix, když jsem ho poprvé vyzkoušel akné šup sem, šup tam a bylo na světě. Po zkončení nitrixu se mi zase ztratilo...
Kamarád se právě dost " mastí " u pc a dává tomu za vinu, já si spíš myslim,že je to nabráním. Přímo jsem si myslel creatinem, když se "nafoukne" vodou a po vysazení se začíná voda vyplavovat, tak se odplavují i bakterie, které můžou mít právě dopad na akné... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 10:33 pm Předmět: |
|
|
| bloody.ghost napsal: | | Sacharidacek napsal: | tak pochybuju ze z kreatinu ti naskacou uhry.Treba sype dianabol a ani otom nevis |
Těch 10 kg přibral postupně cca za 2 měsíce..Neni to tim,že by do sebe cpal po kilech creatin a sacharidak. Má dobrou stravu a hodně "baští"
Na mě měl v tomhle zajímavý dopad nitrix, když jsem ho poprvé vyzkoušel akné šup sem, šup tam a bylo na světě. Po zkončení nitrixu se mi zase ztratilo...
Kamarád se právě dost " mastí " u pc a dává tomu za vinu, já si spíš myslim,že je to nabráním. Přímo jsem si myslel creatinem, když se "nafoukne" vodou a po vysazení se začíná voda vyplavovat, tak se odplavují i bakterie, které můžou mít právě dopad na akné... ? | Dej si facku _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
kamarád je/byl v kůře ...
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: so březen 28, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | bloody.ghost napsal: | | Sacharidacek napsal: | tak pochybuju ze z kreatinu ti naskacou uhry.Treba sype dianabol a ani otom nevis |
Kamarád se právě dost " mastí " u pc a dává tomu za vinu, já si spíš myslim,že je to nabráním. Přímo jsem si myslel creatinem, když se "nafoukne" vodou a po vysazení se začíná voda vyplavovat, tak se odplavují i bakterie, které můžou mít právě dopad na akné... ? | Dej si facku |
Dal sem si dvě a ještě 20 g slaniny navíc na snídani :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: so březen 28, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
může nemusí, akné trpím docela dost.....teď jsem měl cca 2-3 měsíce fakt akné jako nikdy za poslední 2 roky co jím trpím, ale vůbec nevím čemu to připisovat
- protein bych z toho nevinil, tím suplementuju delší dobu, je fakt že jsem cca půl roku zpátky začal konečně s kvalitním tréninkem a stravou - tj. že jsem do sebe cpal každý den tvaroh a posilku navštěvoval s pevnou pravidelností - no a možná to mělo nakonec vliv na tu zhoršenou pleť...ale že bych si tím byl jistej, to fakt neee.....
na akné má vliv tolik věcí, že se to fakt nedá určit....a kdyby se prostě vědělo jasně, co akné spouští...tak se dá asi akné nějak rozumně cíleně léčit....což se ani teď v 21. století nedá
takže ti radím aby jsi přestal teoretizovat, i tvůj kamarád ...může zkusit změnit návyky a pozorovat se....ale ukázat na creatin a říct, že zhoršuje pleť nelze - u každého je to jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|