|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mohou suplemety za akné ? |
| Ano, creatin, nitrix a různé suplementy opravdu mohou za zvýšené akné... |
|
23% |
[ 6 ] |
| Je to možné ale raději si častěji dávej sprchu :) |
|
57% |
[ 15 ] |
| Úplná blbost, každý přece ví, že suplementy zlepšují pleť... |
|
19% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PavolSTA
|
Zaslal: so březen 28, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
Suplementy za to urcite nemozu. Skor by sa mal hned po treningu sprchovat alebo vzdy ked sa spoti. A ak nepomoze moze skusit antibiotika ako isotrexin, zinerit, eclaran, roacutam a mnoho dalsich.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so březen 28, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
by me zajimalo, kde berete jistotu, ze to nemuze mit z doplnku, kdyz ani nevim kolik toho bral, jakou znacku atd _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so březen 28, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | by me zajimalo, kde berete jistotu, ze to nemuze mit z doplnku, kdyz ani nevim kolik toho bral, jakou znacku atd | a me by zajimalo , kde bere ten jeho kamos co tu o tom pise tu jistotu, ze neco nesype
|
|
| nahoru |
|
 |
bloody.ghost
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | yazi napsal: | | by me zajimalo, kde berete jistotu, ze to nemuze mit z doplnku, kdyz ani nevim kolik toho bral, jakou znacku atd | a me by zajimalo , kde bere ten jeho kamos co tu o tom pise tu jistotu, ze neco nesype | ¨
Znám ho ze střední školy a vídáme se každej den... Jsem si 100 % jistej,že kdyby sypal věděl bych to...
ALe nejvíc se to podobá právě tobě... 10 hodin sedí u pc a láduje se kuřetem a těstovinama... skoro celý den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bury
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
Tak já teda z vlastní zkušenosti mohu říct, že na mě to určitě vliv má. Konkrétně i obyč protein po intenzivním dodržování dávkování určitě akné zhoršil. Po vysazení cca na měsíc se zlepšení okamžitě projevilo. Takže já za sebe říkám ano vliv to má což je dost škoda  ale dá se to držet v přijatelné míře jak uváděli kluci výše poctivou hygienou, antibio atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: ne září 15, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
Nevsiml jsem si data , prosim o smaz
Naposledy upravil GodlikeX dne út září 17, 2013 4:22 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne září 15, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | Nebuďte blbí , atb nebrat.
Co se suplementů týče ,tak když jsem měl ještě původní verzi jack3d, tak tam bylo myslim mezi možnými vedlejšími efekty právě akné. |
Blbej seš akorát ty, když reaguješ na víc jak 3 roky starej post
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|