smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Broken

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gunar napsal:
Taky přidám takové dvě příhody.

1. Bylo mi tenkrát patnáct a cvičil jsem ve fitku v Poličce přítahy v předklonu s olympijskou tyčkou. Skončil jsem sérii, odložil pásek na činku a šel jsem se trochu osvěžit na bar, když najednou se otočím a jedna osoba!!!! Leoš Borůvka mi tu osu bere. Prostě si ji vzal a dal si ji do stojanu na dřepy, že pojede biceps. Tak jsem za ním co nejpokorněji přišel a říkám: "Pana Borůvka já s tou činkou ještě cvičil." A Leoš co nejpříjemněji odpověděl: "a co má kurva béééééééééééjt." Musel jsem se pak jít podívat na záchod jestli jsem se z toho neposral.

Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole to je prihoda roku
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes takovej boreček metr šedesát, trochu metrosexuál se bavil se svým kamarádem, že prej by krev nikdy nedal, ani decku, protože potřebuje spíš přibrat no a v krvi sou všechny ty aminokyseliny:)po pěti minutách šel na těžkou sérii předkopávání s 25kg po třech opakováních následně na roznožování
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
dnes takovej boreček metr šedesát, trochu metrosexuál se bavil se svým kamarádem, že prej by krev nikdy nedal, ani decku, protože potřebuje spíš přibrat no a v krvi sou všechny ty aminokyseliny:)po pěti minutách šel na těžkou sérii předkopávání s 25kg po třech opakováních následně na roznožování

mas neco proti kundostrojom????
Mik.cz

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej kamo jdes se osprchovat?? ty voe nejdu jdeme prece do hospody tam nemusim vonet..
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
owar napsal:

mas neco proti kundostrojom????

ne ne..to vůbec..jenom mě serou týpci, který na ně choděj a maj blbý kecy
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2009 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale maju pravo mat blbe reci,vies ako im kundostroje brutalne tvaruju vnutornu pravu stranu kvadricepsu?
Corey

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2009 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Corey napsal:

hehe fail :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Michael Müller

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2009 2:26 pm    Předmět: Smrtící....... Odpovědět s citátem

Myslím, že sem patří nejenom hlášky, ale i jak tomu říkám já, "budování ega".
Cvičili jsme mrtvý tah, mívali jsme váhy nad 200kg, když tam byly holky, chodili jsme na 240 a řvali u toho. Jednou holky přišly o malinko pozděj, naloženo bylo, ale já už jsem věděl, že to nedám. Na sparinga jsem skrze zuby procedil: "shod nenápadně ty 10ky", on šel a sundal je a já skrze zuby:" sem myslel tak, aby to nikdo neviděl, ty vole". Je to 15 let, ted aspon neřvu.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2009 2:35 pm    Předmět: Re: Smrtící....... Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Myslím, že sem patří nejenom hlášky, ale i jak tomu říkám já, "budování ega".
Cvičili jsme mrtvý tah, mívali jsme váhy nad 200kg, když tam byly holky, chodili jsme na 240 a řvali u toho. Jednou holky přišly o malinko pozděj, naloženo bylo, ale já už jsem věděl, že to nedám. Na sparinga jsem skrze zuby procedil: "shod nenápadně ty 10ky", on šel a sundal je a já skrze zuby:" sem myslel tak, aby to nikdo neviděl, ty vole". Je to 15 let, ted aspon neřvu.

Docela mě pobavilo, když si představím jak to ty holky muselo "zajímat" jestli tam máte x kg nebo o 20 míň. Určitě už den předtím vždycky nemohli dospat, jak na to mysleli. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Michael Müller

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2009 2:42 pm    Předmět: Smrtící....... Odpovědět s citátem

To byla symbioza, jim jsme byli ukradení, nám stačilo, že tam jsou. Ego tak obrovské, že posilovna se dneska zavírá, už tam asi víc nevlezlo.
pecík

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2009 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

headlong23

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2009 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamos odhadzoval po serii tlakov 60kg jednorucku a rovno na nohu dalsieho, ktory mu pomohal, pricom mu zlomil 2 prsty.

Jeho "ospravedlnenie":

Keby si mal obute normalne tenisky, nie tieto cinske hovna, tak sa ti nic nestane!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: