pristi sraz Praha nebo Brno?!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pristi sraz Praha nebo Brno?!  Úvodní stránka -> Ostatní -> pristi sraz Praha nebo Brno?!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kde by vam vic vyhovoval sraz fora:
V Praze!
42%
 42%  [ 24 ]
V Brne
57%
 57%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 57

Autor Zpráva
Marcela

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
Ondřej napsal:
LEFTY napsal:
Ondřej napsal:
Navrhuji 3 srazy současně Praha-Brno-Bratislava-USA a udělat videokonferenci, obrovské obrazovky, přenos zvuku i obrazu v reálném čase; teď ještě kdo dodá technické vybavení a zajistí spojení *16*

nexcem ti dotoho kecat urcite si mal z matematiky 1 ale hento su az 4 zrazy nie 3
Jsem si ještě na poslední chvíli vzpoměl na naše americké přívržence a už jsem neopravil to číslo
američtí přátelé jsou tak bohatý, že by klidně mohli na otočku přiletět, jeden z nich má známý na poště, toho by mohli poslat balíkem se slevou

Přiletět by 100% nemohli, ale třeba je natáhneš na sponzoring.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bucci

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcela napsal:
Bucci napsal:
Ondřej napsal:
LEFTY napsal:
Ondřej napsal:
Navrhuji 3 srazy současně Praha-Brno-Bratislava-USA a udělat videokonferenci, obrovské obrazovky, přenos zvuku i obrazu v reálném čase; teď ještě kdo dodá technické vybavení a zajistí spojení *16*

nexcem ti dotoho kecat urcite si mal z matematiky 1 ale hento su az 4 zrazy nie 3
Jsem si ještě na poslední chvíli vzpoměl na naše americké přívržence a už jsem neopravil to číslo
američtí přátelé jsou tak bohatý, že by klidně mohli na otočku přiletět, jeden z nich má známý na poště, toho by mohli poslat balíkem se slevou

no to nevim, jelikož sám bych potřeboval svuj život zasponzorovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Alkorn

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Mě je to defakto jedno jestli budu za koule vyset v Brně nebo v Praze...

treba me to rozhodne jedno neni, radeji si preji byt ukamenovan nekde pobliz znamych, aby me posleze mohly lepe najit a odvlect na privec:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Karda

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
zacatecn1k napsal:
o Kardovi sem od ty doby neslysel *9*
no jeste Conan se svym pozadim je ze z Plzne
a tucet odnekud z daleka *7* atd..

jo jo Karda už je tady hooooooodně málo, Gladiátor taky, ale s tim jsem mluvil, na Conana jsem zapoměl, ale spíš jsem ho bral jako samozřejmost

PS: na Kardu určitě někdo bude mít kontakt...

Jo jo hooooooodně málo, nějak mi nezbývá čas na přebírání se tu tou hromadou příspěvků. Ale díky Bucci za upozornění, pro mě je výhodnější samozřejmě Praha *23*
Mára

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GLADIATORA jsem tady neviděl, že nepamatuji...

.....ať se vrátí největší organizátor RW srazu....
Stan

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
Marcela napsal:
Bucci napsal:
Ondřej napsal:
LEFTY napsal:
Ondřej napsal:

no to nevim, jelikož sám bych potřeboval svuj život zasponzorovat

Ten problem mam taky,protoze cely muj zivot mam vydaje vyssi nez prijmy..
Mára

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hurá BRNO VEDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nebo udělat ten sraz v USA tam jsem ještě nebyl a rovnou by tam mohli být bratři z fora...
tucet

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holy napsal:
Mno Brno by slo jenom, kdyby bylo zajisteny naky prenocovani, pac to mam ze Zatce docela daleko. Praha je precijen vic ve stredu CR...
Nicmene ubytovani by nebylo spatny ani eventuelne v Praze...
ze žatce, já taky jedu z litvínova a vůbec by mi nevadilo že by to bylo v Brně, já sem spíš pro to Brno, a mam vzkaz pro obyvatele Prahy: "nedělejte krávy a nebuďte rozmazlený líný pražáci a prostě se to udělá v brně, ben tam zařídí tělocvičnu takže prostě ať je to v brně!!!!!!!"
Mára

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
Holy napsal:
Mno Brno by slo jenom, kdyby bylo zajisteny naky prenocovani, pac to mam ze Zatce docela daleko. Praha je precijen vic ve stredu CR...
Nicmene ubytovani by nebylo spatny ani eventuelne v Praze...
ze žatce, já taky jedu z litvínova a vůbec by mi nevadilo že by to bylo v Brně, já sem spíš pro to Brno, a mam vzkaz pro obyvatele Prahy: "nedělejte krávy a nebuďte rozmazlený líný pražáci a prostě se to udělá v brně, ben tam zařídí tělocvičnu takže prostě ať je to v brně!!!!!!!"

moje řeč...
LJ

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen sem xel cajlzům vzkázat, že je máme jakože v prdely, tak ať drží huby a dofičí k nám do štatlu na kalbu bo si naserou*1*.
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2004 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Jen sem xel cajlzům vzkázat, že je máme jakože v prdely, tak ať drží huby a dofičí k nám do štatlu na kalbu bo si naserou*1*.

tak zrovna tenhle slang je jeden z duvodu proc brnaky nemusim
LJ

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2004 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
LJ napsal:

tak zrovna tenhle slang je jeden z duvodu proc brnaky nemusim
Si polib prdel ty buzerantéé jeden cajzlovská, sa ťa nikdo neprosí abys jezdil, néé...si kuř v tý vaší elektricéé ....Pokud nezkousneš náš slang bo menší hyperbolu v konvi, tak smůla, no .
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2004 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hyperbola mi nevadi, ale po tom co na me televize vybleje nejakou brnensko-radoby-ftipnou reklamu na nejaky pivo - tak uz tohle z duse nenavidim a do toho jeste Polivka s pastikou... fok
LJ

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2004 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
hyperbola mi nevadi, ale po tom co na me televize vybleje nejakou brnensko-radoby-ftipnou reklamu na nejaky pivo - tak uz tohle z duse nenavidim a do toho jeste Polivka s pastikou... fok
Ale tak nikdo v Brně nemluví, ani ti vožralové.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2004 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
nono, však pražská mluva taky nemá pro nás daleko od kakofonie, viď?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - pristi sraz Praha nebo Brno?! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: