|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kde by vam vic vyhovoval sraz fora: |
| V Praze! |
|
42% |
[ 24 ] |
| V Brne |
|
57% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
Marcela
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | | Ondřej napsal: | | LEFTY napsal: | | Ondřej napsal: | Navrhuji 3 srazy současně Praha-Brno-Bratislava-USA a udělat videokonferenci, obrovské obrazovky, přenos zvuku i obrazu v reálném čase; teď ještě kdo dodá technické vybavení a zajistí spojení *16* |
nexcem ti dotoho kecat urcite si mal z matematiky 1 ale hento su az 4 zrazy nie 3 | Jsem si ještě na poslední chvíli vzpoměl na naše americké přívržence a už jsem neopravil to číslo | američtí přátelé jsou tak bohatý, že by klidně mohli na otočku přiletět, jeden z nich má známý na poště, toho by mohli poslat balíkem se slevou |
Přiletět by 100% nemohli, ale třeba je natáhneš na sponzoring.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bucci

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | Bucci napsal: | | Ondřej napsal: | | LEFTY napsal: | | Ondřej napsal: | Navrhuji 3 srazy současně Praha-Brno-Bratislava-USA a udělat videokonferenci, obrovské obrazovky, přenos zvuku i obrazu v reálném čase; teď ještě kdo dodá technické vybavení a zajistí spojení *16* |
nexcem ti dotoho kecat urcite si mal z matematiky 1 ale hento su az 4 zrazy nie 3 | Jsem si ještě na poslední chvíli vzpoměl na naše americké přívržence a už jsem neopravil to číslo | američtí přátelé jsou tak bohatý, že by klidně mohli na otočku přiletět, jeden z nich má známý na poště, toho by mohli poslat balíkem se slevou |
Přiletět by 100% nemohli, ale třeba je natáhneš na sponzoring. | no to nevim, jelikož sám bych potřeboval svuj život zasponzorovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Alkorn

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Mě je to defakto jedno jestli budu za koule vyset v Brně nebo v Praze... |
treba me to rozhodne jedno neni, radeji si preji byt ukamenovan nekde pobliz znamych, aby me posleze mohly lepe najit a odvlect na privec:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Karda

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | | zacatecn1k napsal: | o Kardovi sem od ty doby neslysel *9*
no jeste Conan se svym pozadim je ze z Plzne
a tucet odnekud z daleka *7* atd.. |
jo jo Karda už je tady hooooooodně málo, Gladiátor taky, ale s tim jsem mluvil, na Conana jsem zapoměl, ale spíš jsem ho bral jako samozřejmost
PS: na Kardu určitě někdo bude mít kontakt...
|
Jo jo hooooooodně málo, nějak mi nezbývá čas na přebírání se tu tou hromadou příspěvků. Ale díky Bucci za upozornění, pro mě je výhodnější samozřejmě Praha *23*
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | | Marcela napsal: | | Bucci napsal: | | Ondřej napsal: | | LEFTY napsal: | | Ondřej napsal: | Navrhuji 3 srazy současně Praha-Brno-Bratislava-USA a udělat videokonferenci, obrovské obrazovky, přenos zvuku i obrazu v reálném čase; teď ještě kdo dodá technické vybavení a zajistí spojení *16* |
Přiletět by 100% nemohli, ale třeba je natáhneš na sponzoring. | no to nevim, jelikož sám bych potřeboval svuj život zasponzorovat |
Ten problem mam taky,protoze cely muj zivot mam vydaje vyssi nez prijmy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Holy napsal: | Mno Brno by slo jenom, kdyby bylo zajisteny naky prenocovani, pac to mam ze Zatce docela daleko. Praha je precijen vic ve stredu CR...
Nicmene ubytovani by nebylo spatny ani eventuelne v Praze... | ze žatce, já taky jedu z litvínova a vůbec by mi nevadilo že by to bylo v Brně, já sem spíš pro to Brno, a mam vzkaz pro obyvatele Prahy: "nedělejte krávy a nebuďte rozmazlený líný pražáci a prostě se to udělá v brně, ben tam zařídí tělocvičnu takže prostě ať je to v brně!!!!!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 3:23 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Holy napsal: | Mno Brno by slo jenom, kdyby bylo zajisteny naky prenocovani, pac to mam ze Zatce docela daleko. Praha je precijen vic ve stredu CR...
Nicmene ubytovani by nebylo spatny ani eventuelne v Praze... | ze žatce, já taky jedu z litvínova a vůbec by mi nevadilo že by to bylo v Brně, já sem spíš pro to Brno, a mam vzkaz pro obyvatele Prahy: "nedělejte krávy a nebuďte rozmazlený líný pražáci a prostě se to udělá v brně, ben tam zařídí tělocvičnu takže prostě ať je to v brně!!!!!!!" |
moje řeč...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne květen 16, 2004 5:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne květen 16, 2004 5:57 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | LJ napsal: | Jen sem xel cajlzům vzkázat, že je máme jakože v prdely, tak ať drží huby a dofičí k nám do štatlu na kalbu bo si naserou*1*. |
tak zrovna tenhle slang je jeden z duvodu proc brnaky nemusim | Si polib prdel ty buzerantéé jeden cajzlovská, sa ťa nikdo neprosí abys jezdil, néé...si kuř v tý vaší elektricéé ....Pokud nezkousneš náš slang bo menší hyperbolu v konvi, tak smůla, no .
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne květen 16, 2004 6:31 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | hyperbola mi nevadi, ale po tom co na me televize vybleje nejakou brnensko-radoby-ftipnou reklamu na nejaky pivo - tak uz tohle z duse nenavidim a do toho jeste Polivka s pastikou... fok | Ale tak nikdo v Brně nemluví, ani ti vožralové.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne květen 16, 2004 6:33 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | hyperbola mi nevadi, ale po tom co na me televize vybleje nejakou brnensko-radoby-ftipnou reklamu na nejaky pivo - tak uz tohle z duse nenavidim a do toho jeste Polivka s pastikou... fok | nono, však pražská mluva taky nemá pro nás daleko od kakofonie, viď?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|