|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska mi udělalo radost první venkovní opekaní buřtu. Byla to sice akce na rychlo, ale dobrý párek s pivkem není na škodu nikdy _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: pá duben 03, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
V reálu vypadaj eště líp  . Vy šmejdi hnusní. To je made in Džapan, tak nemelte  . Bo budu zlej  . A sou opravdu luxusní, jedny z mála hodinek co se mi padly do oka. Hlavní pro mě je, že se nabijí ze sluníčka a tak odpadá výměna baterie.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá duben 03, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
mathas - jak se nabiji ze slunicka? ty si rano neco kouril? :D
edit - aha uz si to vysvetlil v topiku o kasli :D _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: pá duben 03, 2009 10:50 am Předmět: |
|
|
Berou si energii ze slunečního záření. Citizen to má patentovaný pod názvem ECO drive. Tak tady nedělej z lidí blbce
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá duben 03, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | Berou si energii ze slunečního záření. Citizen to má patentovaný pod názvem ECO drive. Tak tady nedělej z lidí blbce |
Jeste kdyby k tomu byly radiem rizeny, tak jsou i pro mne bezchybny
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: pá duben 03, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | mathas napsal: | | Berou si energii ze slunečního záření. Citizen to má patentovaný pod názvem ECO drive. Tak tady nedělej z lidí blbce |
Jeste kdyby k tomu byly radiem rizeny, tak jsou i pro mne bezchybny |
Přesně tak, ale to už by byla zase jiná cenová relace a boháč fakt nejsem . Jsem s nima nadmíru spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 03, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | Berou si energii ze slunečního záření. Citizen to má patentovaný pod názvem ECO drive. Tak tady nedělej z lidí blbce |
tak to byva celkem uz noramlni ze se hodinky nejakym zpusobem samy nabijeji.... co vim tak vetsina kvalitnich hodinek se nabiji diky tomu ze je clovek ma na ruce a pohybuje tou rukou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|