Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mathas

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se mi povedlo? Dnesk jsem jakoupil 200kg kotoučů, fungl novou olympijskou tyč, stojan na činku a lavici za 5000,-. Slovy pět tisíc . Jsen na sebe hrdej . Jenom teď těch 200kg vynést do 5. patra bez výtahu . Mno bude to sranda
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase tě může těšit, že až ti to šikovně spadne tak z páteho patra do přízemí to půjde samo

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak presne vim jak ti,mne v srpnu privezl typek z DHL (zdravim mooga:-)) lavici stojany,dve osy,4jednrucky a horu zeleza a ja to vynasel do 3. patra :-)) nebyl jsem rad

mathas

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra nepřivolávej to už vidim jak se mi sesune 20kg kotouč a prorazim patro
Drago

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mathas napsal:
Sakra nepřivolávej to už vidim jak se mi sesune 20kg kotouč a prorazim patro

No ja verim ze jestli pojedes 200kg mrtvolu a budes to hazet dolu tak sousedum ten strop napraskne urcite :)

Jinak me to kdysi zajimalo kolik to unese, taky sem mel strach ze se propadnu k sousedum a kamos-stavar me ujistil ze ty panelaky jsou tak naddimenzovany ze by mohla byt posilovna v kazdym patre a uneslo by to
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Příběh o hranici lidských schopností

Dick a Rick Hoyt jsou otec a syn, tým z Massachusetts, který se společně účastní závodů, maratónů, triatlonů (26 mil běh, 112 mil na kole a 2,5 míle plavání). Společně také lezou na hory a zúčastnili se cyklistického závodu napříč Amerikou (3 735 mil).Všechny běžecké závody absolvovány tak, že Dick tlačí speciální vozík, v kterém Rick sedí (o celkové hmotnosti přibližně 65 kg), u cyklistických částí triatlonu sedí Rick na speciální sedačce na přední vidlici Dickova kola, při plavání jej otec táhne v malém gumovém člunu.

Rick si při narození v roce 1962 zamotal krt do pupeční šňůry, což způsobilo nedostatek kyslíku pro mozek a natrvalo ho poškodilo. Doktoři nedávali Rickovi moc šancí na přežití.
Rick se nemůže hýbat a nemůže mluvit, ale inteligenčně je na to stejně jako normální lidé.
Rodiče se proto rozhodli dát ho do normální školy. Po čase mu sehnali speciální komunikační počítač. První slova, která díky němu řekl byla "Ahoj mami" a "Ahoj tati".

V roce 75, když mu bylo 13 let, řekl otci, že by si přál zúčastnit se benefičního 5ti kilometrového běhu pro místního sportovce, který byl zraněn při autonehodě. Dick, který nikdy neběhal souhlasil a posadil syna do jeho kolečkového křesla. Při závodu nedoběhli poslední a cítili se jako vítězové. Ten večer řekl Rick otci, že to bylo poprvé v životě, co se necítil hendikepovaný. A jak bylo řečeno v jednom filmu - od té doby běželi.

borec ten jeho otec

Naposledy upravil Bazzy dne ne duben 05, 2009 3:53 pm, celkově upraveno 2 krát
mathas

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehm v mym pokoji už je: Piáno (pancéřovej rösler) takže nic moc lehkýho. Multifunkční věž. 80kg závaží, cyklotrenažeř, voliéra s papouškama, postel, 2 skříně, 2 stoly . Kurva tkahle to vypadá že bydlim na fotbalovym hřišti, ale je to obyčejnej panelíkovje pokoj
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Jinak me to kdysi zajimalo kolik to unese, taky sem mel strach ze se propadnu k sousedum a kamos-stavar me ujistil ze ty panelaky jsou tak naddimenzovany ze by mohla byt posilovna v kazdym patre a uneslo by to
To já věřím, že podlaha unese třeba 3 tuny na plochu třeba 25m2, ale jak mu spadne na činka do středu místosti, tak lokálně tam bude dost. Ale nic nepřivolávám, to chraň bůh

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
mathas

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejnak ty sousedy co sou pod náma uplně nesnášim . Doufám, že se trefim když budou v místnosti všici pohromadě . No co neštastná náhoda . Když to uvidíte ve zprávách tak né, že mě napráskáte fízlum, že to bylo promyšlený
Drago

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Drago napsal:
To já věřím, že podlaha unese třeba 3 tuny na plochu třeba 25m2, ale jak mu spadne na činka do středu místosti, tak lokálně tam bude dost. Ale nic nepřivolávám, to chraň bůh

tak furt to nebude tak ze hodi 200kg na plochu treba 10x10cm. Bude to mit na ose, takze se to rozlozi. Snad . Ale ta predstava jak clovek polozi tu mrtvolu a tedka to praskne pod nim a leti tech 5 pater, cinku v rukach..
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem cvicival doma, tak jsem drepoval se 160kg cinkou v 2.patre 70let stareho baraku a skoro uprostred mistnosti a taky jsem si obcas rikal, jestli je to dobry napad nebo ne
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper - to byly prvorepublikovy poctivy domy, zadna fuserina :-)

Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 napsal:
Dneska mi udelal radost jeden old school film dvou legend :o) Svyho casu strasne pecka film

''There is no such thing as overtraining, just undereating and undersleeping''

Mam jeste rozhovor,co s nima vysel pred skoro 17 lety ve Svete kulturistiky.........drobecci
Rika tam David..Bez AS jsem nejsilnejsi chlap v posilovne s AS na svete a pri jednom pokusu na bench prisel jeho bracha,dal mu do drzky,on si prekous jazyk a krev vyplivnul do kamery a zatlacil osobak
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping - nechces se s nim podelit? treba ho vyfot a hod nekam na forum

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: