|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 04, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | http://www.csfd.cz/film/17031-rvacuv-denik-basketbalovy-denik-basketball-diaries-the/
dalsi depresivni filmek, ty ja rad:-) |
a je to dobrý?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so duben 04, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
ja sem nedavam zadny spatny filmy :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 04, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | ja sem nedavam zadny spatny filmy :-) |
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem dokoukal Knowing s Nicolasem Cagem - pokud hledáte triler, s propracovaným dějem a logickými souvislostmi -NEKOUKAT. Závěrečné vyvrcholení filmu sice mělo něco do sebe, avšak celkové zpracování filmu od maličkostí až po hlavní děj mi přišlo hodně prvoplánové (předešlí děj pouze bez jakékoliv souvilosti, odtržen od reality připravuje půdu pro děj následující), bez větší hloubky, kterou by si tenhle film s jinak skvělým námětem zasloužil.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 11:44 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem videl film marley a ja ( http://www.csfd.cz/film/231195-marley-a-ja-marley-and-me/)
mela to byt komedie , ale diky memu velmi kladnemu vztahu ke psum (opravdu mam snad radsi psy nez lidi) to byl velmi smutnej filmec kterej me fakt dostal ( asi diky vzpominkam na meho psa ktereho mi tento film velmi pripomnel...)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po duben 06, 2009 7:18 am Předmět: |
|
|
Je to smutný film? To mi ani neříkej. Máme se ženou v plánu na to kouknout protože to má být komedie a vzhledem k tomu, že máme psy dva, tak bych nerad vyvolal blbou náladu. Má to navíc i dobré hodnocení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po duben 06, 2009 7:21 am Předmět: |
|
|
Cely film ukazuju,ako im pes robi zo zivota peklo a na konci mam kvoli tomu plakat? Ved by sa mali tesit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Gameboy3
|
Zaslal: po duben 06, 2009 8:33 am Předmět: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
Jeden z nejkrásnějších filmů jaké jsem viděl:
A Moment to Remember
Vůbec filmy z Korejské produkce mě dostávají. Svou jemností a výtečnou režií i krásnými ženami :-)
Dnes jsem zkoukl tento neméně krásný film taktéž z Korejské produkce:
Lover's Concerto _________________ Co tě nazabije, to tě posílí!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Je to smutný film? To mi ani neříkej. Máme se ženou v plánu na to kouknout protože to má být komedie a vzhledem k tomu, že máme psy dva, tak bych nerad vyvolal blbou náladu. Má to navíc i dobré hodnocení. |
hele mrkni na to mne se ten film moc libil ale rikam pro me fakt smutnej (u me podporeno tim ze si clovek prozil to samy, diky vzpominkam...)
pekny komentar:
| citace: | | Nečekaně upřímný a chytrý film o tom, že život není vždycky peříčko. Tvůrci postupují od kytky přes psa k dětem a během toho reflektují všechny maléry a radosti, které s tím souvisí. Žádný zbytečný patos, žádné laciné vztahové hrátky, čistá pravda, která vás pohltí a na konci nechá v slzách. I přes laciné plakáty nejde o snímek typu "pes se chová jako člověk na čtyřech nohách a je vtipné třeba to, že umí nastartovat auto". Marley a já není ničím víc, než věrným otiskem každodenních problémů, se vším "dobrým i zlým, dokud nás smrt nerozdělí". Zcela bez debat nejlepší vztahový mainstreamový americký film posledních let. P.S. Herci jsou fantastičtí. Owen Wilson nikdy nepůsobil tak „herecky vyspěle“, Jennifer Aniston je k pomilování i v okamžiku absolutního vyčerpání, charismatický Eric Dane potvrzuje komiksový potenciál a Alan Arkin je v roli šéfa, který „se nikdy nesměje“, jednoduše okouzlující. A Marley… pohled do těch očí jen tak nezapomenu (ano, byl to podraz, ale k životu to patří). |
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po duben 06, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út duben 07, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út duben 07, 2009 5:33 pm Předmět: |
|
|
Poman - ty ses dival na workprint? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|