|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Rostislaw

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
Já bych věřil Promilu. Značka, která je dlouho na trhu a je česká. Jako vícesložkový protein místo jídla se mi jeví být ideální. Navíc jsem byl mile překvapen nugátovou příchutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Já bych věřil Promilu. Značka, která je dlouho na trhu a je česká. Jako vícesložkový protein místo jídla se mi jeví být ideální. Navíc jsem byl mile překvapen nugátovou příchutí. |
Promil neni spatnej, je to takova klasika....mne vyhovuje hlavne v tom, ze snad jako jeden z mala proteinu je dostatecne sladky, ze si ho nemusim prislazovat sladidly _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam12345
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
Ahoj co by jste poradili za protein. Nějaký s co největším podílem bílkovin. Co třeba takový smartlabs TASTY nebo bych se měl poohlédnout po nějakém s ještě větším podílem? Díky moc Ahoj!
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Adam12345 napsal: | | Ahoj co by jste poradili za protein. Nějaký s co největším podílem bílkovin. Co třeba takový smartlabs TASTY nebo bych se měl poohlédnout po nějakém s ještě větším podílem? Díky moc Ahoj! |
Tasty je dobrej, má ovoce...Chow je taky super za tu cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam12345
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
Ahoj díky a co takovej Dymatize Elite Whey?
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Adam12345 napsal: | | Ahoj díky a co takovej Dymatize Elite Whey? |
Taky dobrej kup si oba
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Draper napsal: | | Rostislaw napsal: | | Já bych věřil Promilu. Značka, která je dlouho na trhu a je česká. Jako vícesložkový protein místo jídla se mi jeví být ideální. Navíc jsem byl mile překvapen nugátovou příchutí. |
Promil neni spatnej, je to takova klasika....mne vyhovuje hlavne v tom, ze snad jako jeden z mala proteinu je dostatecne sladky, ze si ho nemusim prislazovat sladidly |
Draper ja už neverím, že Tvoje chuťové poháriky ešte fungujú |
funguji az nezdrave moc :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam12345
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
Díky, zeptám se teda ještě jinak. Dymatize ELITE WHEY ISOLATE nebo Promil 80 ? Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Adam12345 napsal: | | Díky, zeptám se teda ještě jinak. Dymatize ELITE WHEY ISOLATE nebo Promil 80 ? Díky moc |
ja za sebe bych sel do Elitky, ale jak ti tady borci rikali i ten smartlabs neni spatnej
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
dymatize nebrat :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
důvod? _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
Delaji ho ze susenejch psich hovinek
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|