|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zkusili jste? |
| Ano |
|
22% |
[ 14 ] |
| Ne |
|
56% |
[ 35 ] |
| Ne, ale chystám se |
|
20% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 62 |
|
| Autor |
Zpráva |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st březen 11, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st březen 11, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
Nebude to trvat dlouho a taky asi zkusim, nadeje umira posledni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: st březen 11, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
koukám, že já mám opačnej problém já můžu spát 10 hodin a pak se musim ještě přemlouvat abych vstal _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st březen 11, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | parf napsal: | | melatonin .. sehnat si ho přez čr eshopy (jako vitamíny pro zdravý spánek či co) nebo lepší ze slovenska, je vtom nějaký rozdíl ? Docela by se mi ted hodil .. |
Neni.
Vyzkousej, na nekoho funguje na nekoho ne....ted mam nejaky z USA a bohuzel na me ted nefunguje vubec , naposledy loni na podzim, kdyz jsem mel slovenskej melatonin natur, tak to sice nebyl zadny zazrak, ale rekl bych, ze nejaky vliv to melo, ten spanek byl bezpochyby kvalitnejsi. |
Rekl bych,ze melatonin je proste melatonin a je asi jedno od jakeho vyrobce je.Maximalne zalezi na gramazi.Melatonin pomuze pouze tem lidem,co maji prehazene biorytmy v opacnem pripade nepomuze...tak to aspon psali v novinach Cili pokavad clovek dela nekde na smeny a potrebuje si srovnat spanek,je to vynikajici vec
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 16, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | dnes krasny spanek 7 hodin.....pres vikend naspano skoro 21 hodin.....parada |
21 hodin pres vikend by mne stacilo, abych mohl 14 dni fungovat a mit kazdodenni spankovej deficit.
Vcera uz se jsem byl fakt pekne dodelanej, nevyspani, ktere se nahromadilo za poslednich nekolik dni, rozbitost z patecniho treninku a jeste k tomu pochmurne pocasi a tak jsem spal celkem pekne (i kdyz pulnocni snidane musela byt :) ovsem dnes to bylo "az" v 3:15 rano ), dokonce jsem vcera i zyval, coz obvykle nedelam.
edit: taky jsem dal vcera pred spanim vic sachru, coz treba melo taky vliv... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Na dnesek krasny spanek 10 hodin |
takze funguje?
Ja pozoruji, ze u me funguje az opravdu ve velikych davkach, ale i tak to neni zadna jistota _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
Drapere zacni hulit, budes spat jako zabitej a jeste budes veselej :D _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Na dnesek krasny spanek 10 hodin |
takze funguje?
Ja pozoruji, ze u me funguje az opravdu ve velikych davkach, ale i tak to neni zadna jistota |
ja beru porad 2 mg po jidle asi tak 1 hod pred spanim....funguje proto,ze melatonin srovnava cirkadialni rytmy pokud nic srovnat nepotrebujes,tak zrejme nezabere
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út leden 12, 2010 2:45 am Předmět: |
|
|
prodám zdejším nespavcům - Optimum Nutrition 100ks neotevřené, stále zasealované, expirace 06/10. cena 150,-. dotazy po pm ;-) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|