|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: so duben 11, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
| xx76 napsal: | | Pavelcb napsal: | | xx76 napsal: | | no jistě, naturál... a teď prosím tu o červené karkulce. |
NEBO O FETÁCÍCH |
ta by mě taky nevadila. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xx76
(ban)
|
Zaslal: so duben 11, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Tak on to o sobě veřejně tvrdil..Psal to i L.Minařík ve své knížce.
Taky hodně pil Alkohol a občas kouřil a byl to vedlý jedlík,miloval pizzu. |
Aha a když Coleman nebo Cutler veřejně o sobě budou tvrdit, že jsou naturálové, tak jim uvěříš?
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so duben 11, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
| xx76 napsal: | | agnez napsal: | Tak on to o sobě veřejně tvrdil..Psal to i L.Minařík ve své knížce.
Aha a když Coleman nebo Cutler veřejně o sobě budou tvrdit, že jsou naturálové, tak jim uvěříš? |
Víš já narozdíl od tebe se tady nepohybuju rok,nebo vím já a ani mi není 15...Jen píšu o něm to,co se tvrdí a sám říká.Samozřejmě neříkám že to je pravda.Coleman to o sobě nidky netvrdil,pouze do doby kdy vyhrál MS (to tvrdí)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so duben 11, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
| xx76 napsal: | | agnez napsal: | Tak on to o sobě veřejně tvrdil..Psal to i L.Minařík ve své knížce.
Aha a když Coleman nebo Cutler veřejně o sobě budou tvrdit, že jsou naturálové, tak jim uvěříš? |
tohle se sportem nema uz moc spolecneho...je to byznis..a myslenka ve zdravem tele zdravy duch s tim nema co do cineni.Pochybuju,ze se najde jeste nekdo,kdo tomu neveri
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Nie nieje to ani Gunar Rosbo. Napoviem, že mal prezývku Black Prince. Ale to som už veľa pomohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
Ved som vam pisal, ze to nevyzera na arijca, uz ste videli tak tmaveho Nora? To by nespravil ani kybel farby _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
no.pain.no.gain
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | vypadá jako ten černoch Mireček z Básníků |
ktery?
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
no.pain.no.gain
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|