|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
Ja ho mel pred par lety a pohoda:)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce |
2xChow smartlabs ...4.6 kg za lepší cenu... tolik asi pár postřehů k Dymatize
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce |
Používám ho poměrně dlouho a zatím spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Supp:nedelas pro Smartlabs? |
ne, jen ho žeru a všude propaguju, páč je dobrej a nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
honda20 - protoze je to ojeb, misto skoro 80% dostanes 60-65% protein,mel jsem hodne spatnou zkusenost s ISO 100,silene to penilo+dalsi veci,tak jsem prolejzal net a na zahranicnich (US) forech psali lidi, co poslali Elite na rozbor, ze je to ojeb, i ja jsem ronniemu posilal minulej rok vzorek na rozbor, ale vysledku jsem se nedockal,takze asi tak :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | supporter napsal: | | honda20 napsal: | | mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce |
2xChow smartlabs ...4.6 kg za lepší cenu... tolik asi pár postřehů k Dymatize |
e e e dík za radu, ale nic českého nechci...zatím mám jen negativní zkušenosti s českými výrobky.. |
to ale neni ceske...je to z UK nebo USA..ted presne nevim
Naposledy upravil Iron.Pumping dne ne duben 12, 2009 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | supporter napsal: | | honda20 napsal: | | mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce |
e e e dík za radu, ale nic českého nechci...zatím mám jen negativní zkušenosti s českými výrobky.. |
EEE v tom pripade si kup co chces...ne vse, co prodava ceska firma, je shit....ale vis jak se rika, komu neni rady, tomu neni pomoci...
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ja bych spis veril tem ceskym nez zahranicnim...ale vychcankove se najdou samozrejme vsude
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | honda20 - protoze je to ojeb, misto skoro 80% dostanes 60-65% protein,mel jsem hodne spatnou zkusenost s ISO 100,silene to penilo+dalsi veci,tak jsem prolejzal net a na zahranicnich (US) forech psali lidi, co poslali Elite na rozbor, ze je to ojeb, i ja jsem ronniemu posilal minulej rok vzorek na rozbor, ale vysledku jsem se nedockal,takze asi tak :-) |
Místo 80%, 60-65%?Pěkná blbost,to si ani nemůžou dovolit.Na obale je napsáno 82%, když bys řekl,že tam je 75%,tak bych tomu možná věřil,ale 60%......nevím, nevím
edit:já teda mluvím o elite
Naposledy upravil Thomas25 dne ne duben 12, 2009 8:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | honda20 napsal: | | supporter napsal: | | honda20 napsal: | | mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce |
to ale neni ceske...je to z UK |
co to poudáš....na těch stránkách píšou, že to vyrábí v Brně...ty UK |
ja sem cetl,ze zas nejsou vyrobcem....treba Hydru dovazi...ale nechci tu zbytecne mlzit
Naposledy upravil Iron.Pumping dne ne duben 12, 2009 8:52 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|