|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | mam radost,že mam holku u jedný babičky a žena odjela i se psem k druhé až do zítra (bohužel jsem nemohl,páč jdu zítra do práce
Můžu se v klidu a bez remcání věnovat hrám a sefovat po netu |
ja ted hraju online nejakou first person strilecku....nejhorsi je,jak ten cas utika kdyz hrajes ale zase tam kosim kulometem nejaky smazky,takze si clovek odpocine
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | mam radost,že mam holku u jedný babičky a žena odjela i se psem k druhé až do zítra (bohužel jsem nemohl,páč jdu zítra do práce
ja ted hraju online nejakou first person strilecku....nejhorsi je,jak ten cas utika kdyz hrajes ale zase tam kosim kulometem nejaky smazky,takze si clovek odpocine * a20* |
XX76?
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
dnes smichano behem cca 2,5h asi 6 druhu panaku a vse ok  vubec mi nebylo zle, radost _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | dnes smichano behem cca 2,5h asi 6 druhu panaku a vse ok vubec mi nebylo zle, radost |
timhle si každý ráno vyplachuju hubu. Takže výkon... nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
kdo rika vykon? mam z toho radost  jen tak mimochodem, ty budes hodne zdravej clovek....... _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: po duben 13, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | kdo rika vykon? mam z toho radost jen tak mimochodem, ty budes hodne zdravej clovek ....... |
to si nemyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 14, 2009 5:04 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Pavelcb napsal: | mam radost,že mam holku u jedný babičky a žena odjela i se psem k druhé až do zítra (bohužel jsem nemohl,páč jdu zítra do práce
Pavle, to jsou pořád ty vaše hry na sběrače jahod? |
jj pořád
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 14, 2009 5:06 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | mam radost,že mam holku u jedný babičky a žena odjela i se psem k druhé až do zítra (bohužel jsem nemohl,páč jdu zítra do práce
ja ted hraju online nejakou first person strilecku....nejhorsi je,jak ten cas utika kdyz hrajes ale zase tam kosim kulometem nejaky smazky,takze si clovek odpocine |
pošli mi (PM) link nebo info o té střílečce..pomužu postřílet pár smažek
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út duben 14, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: út duben 14, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | 1x 300gr musli s mlíkem....6 chlebíčků....2 ovocný jogurty....12 x tyčka Metabolic drive...10 nugátových koblížků...5 celozrnných bagetek se šumkou...4 litry Kofoly...2 velký zavařeniny broskve...1x biskupskej chlebíček...4x3 odměrky Chow vanilka...2x kuřecí a bramborová kaša...do půlnoci ještě něco polknu | hele a co na to mísa? Spolkla to všechno taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 14, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | mam radost,že mam holku u jedný babičky a žena odjela i se psem k druhé až do zítra (bohužel jsem nemohl,páč jdu zítra do práce
ja ted hraju online nejakou first person strilecku....nejhorsi je,jak ten cas utika kdyz hrajes ale zase tam kosim kulometem nejaky smazky,takze si clovek odpocine |
pošli mi (PM) link nebo info o té střílečce..pomužu postřílet pár smažek |
Já bych se taky přidal ke smažkobraní, takže taky PM prosim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 14, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
Čerstvě posekaný trávník okolo domu. Nikdy jsem netušil, že by mě podobná věc mohla těšit :-) Buď začínám stárnout nebo to je tím teplem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|