|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Čerstvě posekaný trávník okolo domu. Nikdy jsem netušil, že by mě podobná věc mohla těšit :-) Buď začínám stárnout nebo to je tím teplem. |
musim prijit zkontrolovat, jestlis to neodflakl :) Timto se k vam zvu na kafe _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | musim prijit zkontrolovat, jestlis to neodflakl :) Timto se k vam zvu na kafe | Klidně přijď. Pohoda, dveře jsou otevřeny každému kdo s dobrým příchází :-) |
jasne, s dobrym rad prijdu a doufam ze s jeste lepsim odejdu (jaky ze to mate kod trezoru? ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Dneska radost z tréninku. Vypadalo to na prd, posilka přeplněná protože včera bylo zavřeno, na dřepech řada, tak mě aspoň potěšil bench 5x5x95 a pak jen tka pro radost 5reps se 100... na to že je moje dosavadní měřené maxko 101 sem byl příjemně překvapen :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st duben 15, 2009 9:52 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si dal mrtvolu po 2 měsících a cítím se skvěle (: Mám parádní pnutí od hamstrů až po krk... už mi to chybělo. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so duben 18, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
aaa konecne 5.den bez sachru a konecne jsem v prvnim stupni ketozy :-) ale mam takovej hlad az bych brecel _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so duben 18, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
a timto chci podekovat supporterovi a ronniemu (i kdyz ten muze za moje dnesni hladoveni:-) ) za rady _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so duben 18, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | aaa konecne 5.den bez sachru a konecne jsem v prvnim stupni ketozy :-) ale mam takovej hlad az bych brecel |
To v ledničce nemáš něco sladkého nebo steak a něco dobrého k tomu či něco, čím bys ten žaludek zaplnil?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne duben 19, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
tohle me pobavilo :-))
| citace: | | to vies, uceny nikto z neba nespadol, ale kokotov akoby odtial hadzali | _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po duben 20, 2009 5:56 am Předmět: |
|
|
Hlavne dufajme, ze ta tekutina je protak...Lebo aj zname slovenske prislovie hovori: "Niet vacsieho smradu, ako ked sa z lajna tvaroh spravi!!" _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|