|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: po duben 20, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | xx76 napsal: | | PapradIsMyName napsal: | | dragone ak to neje tajomstvo co si daval ten minuly rok ? |
testosteron, trenbolon, oxymetholon, stanozolol... |
tiskový mluvčí jo ? |
jen doufám, že to někdo nevzal vážně, když tam za to nedal smajla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: po duben 20, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | SCHWACA napsal: | | xx76 napsal: | | PapradIsMyName napsal: | | dragone ak to neje tajomstvo co si daval ten minuly rok ? |
tiskový mluvčí jo ? |
jen doufám, že to někdo nevzal vážně, když tam za to nedal smajla |
každej kdo to tu trošku sleduje ví,že vše co 76 napíše se nedá brát vážně pač sou to kktiny
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: po duben 20, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | jari napsal: | | SCHWACA napsal: | | xx76 napsal: | | PapradIsMyName napsal: | | dragone ak to neje tajomstvo co si daval ten minuly rok ? |
tiskový mluvčí jo ? |
jen doufám, že to někdo nevzal vážně, když tam za to nedal smajla |
každej kdo to tu trošku sleduje ví,že vše co 76 napíše se nedá brát vážně pač sou to kktiny |
koks a trávu na tebe, zmrde.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 20, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
xx76:
posledni varovani, jeste jeden podobnej vylev a budes se s nami muset na dobu neurcitou rozloucit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po duben 20, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
Já mám radost z toho, že jsem dneska konečně rozjel korteho:) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po duben 20, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | 1. stupen ketozy o pondelnim odpoledni po 1. treningu |
Ja meril ted, docela dost jsem dneska pil, nedal aerobku a ketoza taky 1 -glukoza neg.... yazi hhahahahahahahaha
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po duben 20, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
ale uz jsem 7dnu bez cukru ... kurva to neni fer! :-)) ale pozitivum je, ze tuk jde dolu a sila jde stale nahoru...takze papa vlny, uz nikdy vice :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: po duben 20, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
já to mě taky, síla šla nahory, min sme se zadejchával atd. prostě lepší kondice. jakmile sme najedl na sachry tak zase to šlo dolů. Nevim čim to je, ale při ketoze sme se cejtil výborně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 20, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ketoza furt na 1, ale citim se vyborne... hlavne to jidlo je bomba  a ty sacharidy mi ani moc nechybi... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po duben 20, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
to ja se citim jak na drogach, zvlastni stav :-) a po vcerejsim kickboxu to byla vylozene hitparada :-)) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 21, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
krasny slunecny den a potkat Bazzyho, co vic si prat ke stesti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|