|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mike82
|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:43 pm Předmět: Jihlava se také přesouvá |
|
|
Vážení kolegové,
různých druhů informačních šumů zdá se vzniká okolo ČNFI více než dost. Termín, který je na webu, jsem pouze jednou zmínil jako možný a hned se objevil v kalendáři a nyní již dokonce jako otevírací závod. Nikdo se mnou o tom ani nemluvil.
Na organizaci jsem prozatím sám a po návštěvě primátora Jihlavy jsem se dozvěděl, že z důvodů záskání dotace je vhodné závod udělat v druhé polovině roku. Tudiž v případě, že se mi závod podaří dát dohormady počítejte s koncem prázdnin. Pokud jsem tím někomu z Vás způsobil nějaké problémy tak se omlouvám.
SHRNUTO: ZÁVODY V JIHLAVĚ BUDOU KONCEM PRÁZDNIN. V NEJHORŠÍM SCENÁŘI BUDOU ZRUŠENY. Pokud by se někdo chtěl připojit a s organizací pomoct budu rád.
Zdar a sílu
Mirek Brabenec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: út duben 21, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
neco na odlehceni:
Derek Poundstone 330lb vaha .. fotky z dovci na lodi tady:
http://kristinanddereksvacation2009.shutterfly.com/
jidelnicek:
Here is a little run down on the poundstone eating schedule:
Pre Breakfast: 7 am I would get up at 6am to go workout so I made sure to order room service for Derek, so when I got up I would wake Derek and have him eat then go back to bed. He would eat a bowl of cereal, banana, yogurt, muffin and chocolate milk.
Breakfast: 9am Pancakes, eggs, bacon, Danish, 1/2 bagel, grits, bowl of fruit and chocolate milk.
Lunch: 11:30am Chicken or beef, potatoes, salad and anything else at the buffet! Followed by ice-cream
Snack: 2pm Chicken fingers and fries with a bowl of fruit
Pre Dinner: 4:30pm Cheeseburger and fries followed by ice-cream
Dinner: 8pm Appetizer, 2 entrees, dessert (Each night featured different apps and entrees)
Post Dinner: 11pm Pizza and ice-cream
PS: 150kg pri totalnim vykrmu v kvalite, ze po nem lezou zily a bricho vysekany .. kde asi delaj ty kultici chybu :DD
PS2: ukradeno z http://www.marunde-muscle.com/forum/showthread.php?t=15998
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem na to už koukal, fakt šílenej.
To mi připomělo, že si mam zítra koupit zmrzlinu _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem četl jídelníček Mariusze a fakt nevím - párky, čokoláda, tyčinky Snickers, zmrzlina. Já si tohle dopřávám taky často, ale abych vstával v noci a snědl tabulku čokolády... _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Pizza místo tvarohu na noc. To zní jako z nějaké pohádky (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem byl včera za sedmero horama... _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Vemte si ,že ale oni trénují téměř každý den a docela dlouho,tak ten výdej energie musí být obrovský. _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
me jde po tezkym treninku bezne vaha o 2kg dolu... proste voda a glykogen pryc a razem mam po treninku 104 misto 106,5 a dva dny cukruju abych to dostal zpatky... tohle se proste kvalitnim jidlem uzrat neda, tabulky cokolady, hromady sojovejch suku, zmrzlina, syrova piza se slaninou a podobny veci jim prakticky porad
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | me jde po tezkym treninku bezne vaha o 2kg dolu... proste voda a glykogen pryc a razem mam po treninku 104 misto 106,5 a dva dny cukruju abych to dostal zpatky... tohle se proste kvalitnim jidlem uzrat neda, tabulky cokolady, hromady sojovejch suku, zmrzlina, syrova piza se slaninou a podobny veci jim prakticky porad |
no ty sa teda mas, to zavidim
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | me jde po tezkym treninku bezne vaha o 2kg dolu... proste voda a glykogen pryc a razem mam po treninku 104 misto 106,5 a dva dny cukruju abych to dostal zpatky... tohle se proste kvalitnim jidlem uzrat neda, tabulky cokolady, hromady sojovejch suku, zmrzlina, syrova piza se slaninou a podobny veci jim prakticky porad |
no ty sa teda mas, to zavidim |
jasne, to je pro me hrona vyhra kdyz mi chybi tak 15kg telesny vahy abych se mohl posunout silovyma vykonama trohcu vys
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
cizo vole ja ti neverim s nekym sem ted mluvil a ten rikal ze sice zeres hodne ale pekne dietne (v ramci moznosti) nejakej mc atd. prej nepripada v uvahu ale uz ted nevim kdo me to rikal:D
si myslim ze si stejne ve skrytu duse takova fitneska metrosexualni hihi
Naposledy upravil m4l dne út duben 21, 2009 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK - si necetl pizza, gainer, pizza, gainer, pizza, gainer, pizza,gainer ....? :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | cizo vole ja ti neverim s nekym sem ted mluvil a ten rikal ze sice zeres hodne ale pekne dietne (v ramci moznosti) nejakej mc atd. prej nepripada v uvahu ale uz ted nevim kdo me to rikal:D
si myslim ze si stejne ve skrytu duse takova fitneska metrosexualni hihi | jednu dobu jsem to zkousel, protoze jsem chtel trochu odlehcit travicimu systemu - maso se zeleninou , sachry zvlast atd. ale posledni dva mesice na to kaslu a hrnu tam co mi prijde pod ruku, jinak bych se asi vyparil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|