|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
hehe.. žeru tak 4 jídla denně a s tréninkem, co mi zabere 1,5 hodiny 6x týdně si držim 108 kil, když přidám jedno jídlo nebo zmrzku, tak mam o kilo navíc _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út duben 21, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
endomorf zavidi ektomorfum a naopak ... cizo seres me :-)))) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út duben 21, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | Wygh napsal: | hehe.. žeru tak 4 jídla denně a s tréninkem, co mi zabere 1,5 hodiny 6x týdně si držim 108 kil, když přidám jedno jídlo nebo zmrzku, tak mam o kilo navíc |
teda neviem ci ti to mam zavidiet..alebo nie..
ja mam zas naopak,jem minimalne 6xdenne mam nieco cez 8Okg,staci jeden-dva dni jest menej a hned mam o kilo menej.. |
no tak samozžejmě, když se den pořádně nežeru, tak taky shodim - jde o to, jak mam zrovna rozjetej metabolismus, když dám na týden šest jídel denně, tak při čtyřech už taky po tom týdnu shazuju. (nepočítám za jídlo ty chojoviny co snim kolem ) _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út duben 21, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
trochu jsem zacal prasit, McD nebo oleji se nevybam, stejne jako jsem byl konecne po letech presvedcen, ze bez bilkovin to fakt nejde (jel jsem neco mezi 1-1,5g) .. a forma je porad dobra nebo spis lepsi a kila jdou taky nahoru pomalu. Ono staci mit vazne pohyb a nebat se toho, nejak se to spali :)
Akorat nechapu kam to Poundstone nacpe, to snad musi zapijet kyselinou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas_P
|
Zaslal: st duben 22, 2009 12:16 am Předmět: |
|
|
Já si naopak myslím, že bílkoviny v nějakém extrabrutálním množství zapotřebí až tolik nejsou. Stačí se podívat na naše příbuzné primáty. Ale sacharidy jsou nutné v množství větší než velkém. :-) I když jak jsem se bavil s Cizopasníkem, sníme toho zhruba stejně a já mám o 30kg víc a to si myslím, že mám metabolismus celkem rychlý, takže Cizopasník je asi z jiné planety a jen tu čeká, až mu přivezou součástku do jeho létajícího talíře. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st duben 22, 2009 8:14 am Předmět: |
|
|
Tak už jsou zveřejněny propozice k prvnímu závodu ČPA v Čáslavi, disciplíny trochu pozměnili. Jen by je tam mohli taky dát k ČS poháru. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 22, 2009 8:18 am Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Tak už jsou zveřejněny propozice k prvnímu závodu ČPA v Čáslavi, disciplíny trochu pozměnili. Jen by je tam mohli taky dát k ČS poháru. |
ja jsem asi slepy, vubec to nemuzu najit
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st duben 22, 2009 8:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
Zaslal: st duben 22, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
já tomu nerozumim,tak je to v Praze, nebo v Čáslavi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st duben 22, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
Je to pořád nazvaný jako pražský, ale bude se konat v Čáslavi. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st duben 22, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
Tak to jsem z toho jelen
4. Místo konání akce
PRAHA – areál Galerie Nové Butovice
tohle je v propozicích _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: st duben 22, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|