Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hytuk napsal:
Finálová 16ka K1-max je za námi.

http://www.youtube.com/user/TheBesTrainingEver

Některé zápasy fakt super podívaná, navíc nové tváře...
Plánuju se na to kouknout o víkendu, už se těším...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tu Tygrovu poznámku jsem taky nepochopil

V poslední době musím yggovi všechno vysvětlovat po lopatě Takže:
Mirio chce aby se malé organizace spojily a vytvořily jednoho pořádného konkurena UFC. To už tu ale přece bylo. Pride. Ty už si asi nevzpomínáš o věčných spekulacích jestli je lepší Silva nebo Liddell případně fedor nebo Silvia. Kdyby Pride nezanikl tak by se tyto a jiné zápasy zřejmě nikdy neuskutečnili a mohli by jsme spekulovat až do smrti. Mě spekulování nebaví. Já chci jednu organizaci kde budou všichni nejlepší a v ideálním případě jen 3 váhovky Samozřejmě by to chtělo nastavit tak aby to nebyla diktatura jednoho muže a aby v případě znelíbení se Whiteovi nemusel borec ukončovat kariéru.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže tohle je ještě větší utopie, než unifikace beltů napříč organizacemi, Tygře...
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
ygg napsal:
Tu Tygrovu poznámku jsem taky nepochopil

V poslední době musím yggovi všechno vysvětlovat po lopatě Takže:
Mirio chce aby se malé organizace spojily a vytvořily jednoho pořádného konkurena UFC. To už tu ale přece bylo. Pride. Ty už si asi nevzpomínáš o věčných spekulacích jestli je lepší Silva nebo Liddell případně fedor nebo Silvia. Kdyby Pride nezanikl tak by se tyto a jiné zápasy zřejmě nikdy neuskutečnili a mohli by jsme spekulovat až do smrti. Mě spekulování nebaví. Já chci jednu organizaci kde budou všichni nejlepší a v ideálním případě jen 3 váhovky Samozřejmě by to chtělo nastavit tak aby to nebyla diktatura jednoho muže a aby v případě znelíbení se Whiteovi nemusel borec ukončovat kariéru.

Tak tohle jsi tedy vysvětlit musel, protože takhle se já nezasním ani uprostřed noci:-)))))).

Že by to bylo řešení ideální je jasné, ale jak píše Mirio, je zcela nereálné .... UFC si pojede své, a zbytek světa také. To je pro hezkých pár let prostě realita. A ten zbytek by měl spolu alespoň nějak kooperovat v tom smyslu, že budou možné fajty "přes" federace, pokud se menší fedarace sloučí, tím lépe. S UFC zatím nějaký cross-fight myslím nehrozí. Bohužel.

Ano, není to optimální, ale myslím, že je to vyloženě maximum možného.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. dubna zápasí Fedor v japosku s Shinyou Aokim!!! :-))

Bohužel to není vtip, ale realita - utkají se v nějaké přiblblé exhibici (pravidla ještě nejsou stanovena, ale vypadá to na grappling).
http://mmajunkie.com/news/14666/heavyweight-fedor-emelianenko-and-lightweight-shinya-aoki-meet-april-29.mma

Můj subjektivní pocit je, že Fedor už by se měl na M-1 vysrat a začít se někde prát častěji, než jednou do roka...
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fedor a Aooki? Svojho casu som o tomto zapase zartoval, ale ze sa to naplni, tak to cumim...IMHO blbina riadna.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Můj subjektivní pocit je, že Fedor už by se měl na M-1 vysrat a začít se někde prát častěji, než jednou do roka...

přesně tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA: Rozdíl pouhých 70 liber. :-)) Neskutečná blbost. To mi připomíná...

Geroj: Někdy mám až takový pocit, že to Fedor dělá schválně. Přece jen - čím méně zápasů, tím menší šance, že ho někdo porazí. Je nejlepší na světě, ale mohl by to potvrzovat častěji. Na druhou stranu - takhle si zase drží auro neporazitelnosti...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě hlavně přijde, že po těch 2 fightech v Americe se začíná věnovat všemu možnýmu, jen ne fightu. Nevim co dělá, takže nemůžu soudit, ale vždycky když si o něm něco přečtu, tak to vůbec nesouvisí s fightem. A to je začátek konce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fedor se momentálně připravuje na "Abu Dhabi Combat Club's submission fighting championships". Co na to říct, no...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj dojem z toho všeho je takový, že se Fedor nechá absolutně vláčet tím svým manažerem Finkelštainem (nebo jak se jmenuje) který sleduje jen svoje finanční zájmy. Fedor by ho měl kopnout do zadku.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je nekde ke shlednuti ten fajt Hariho a toho obrovskyho cernyho holandana z UFC v K1 ?Ja sem akorad videl ten fajt s Remim a mel fakt namale ...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
je nekde ke shlednuti ten fajt Hariho a toho obrovskyho cernyho holandana z UFC v K1 ?Ja sem akorad videl ten fajt s Remim a mel fakt namale ...

žádného obřího černocha z Holandska v UFC neznám, ale asi myslíš Overeema:

Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Sacharidacek napsal:

žádného obřího černocha z Holandska v UFC neznám, ale asi myslíš Overeema:

jo presne toho a kde teda zapasi?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo? Overeem? Je držitel HW beltu ve Strikeforce. Aktuálně se rozhoduje, kam bude směřovat dále. Naposled měl zápas s Bonjaskym v K-1, ale je to hlavně MMA fighter.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: