Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
citace:
Můj subjektivní pocit je, že Fedor už by se měl na M-1 vysrat a začít se někde prát častěji, než jednou do roka...

přesně tak.

No jo, ale kde ma jakeho soupere? Krome UFC uz nezmlatil na svem levelu snad jen Barnetta, bratra a Overeema. Overeem se podle me brzo docka, ale je jasne ze uz kvuli tomu ze jsou kazdy v jine organizaci to nepude tak rychle.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Soupeřů je určitě dost a to i na tom nej levelu. Problém pro všechny organizace, respektive jejich manažery je podle mně M-1 a jejich exkluzivita na Fedora a já v tom prostě vidím kalkul. Jeden zápas ročně je žalostně málo.
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Soupeřů je určitě dost a to i na tom nej levelu. Problém pro všechny organizace, respektive jejich manažery je podle mně M-1 a jejich exkluzivita na Fedora a já v tom prostě vidím kalkul. Jeden zápas ročně je žalostně málo.

Já ne .... málo fajtů, málo peněz. Souhlasím s AHOLOu. UFC na cross nepřistoupí. Kdo zbývá .... Arlovskiho dal, Silvu taky, Barnett s ním jít odmítá, zbývá Overeem, což by byl asi fajt roku, ale tam je otázka, zda to má AO zapotřebí. On tím, že jede souběžně hodně dobře K-1 i MMA, je vcelku nejvíc v pohodě. Fajty má dobré a prachy ... Hari a Bojanski ... tím pádem taky. Alexander na něj nemá a Kaharitonov v posledním fajtu ukázal, že taky slabota.

Situace je blbá, netvrdím že za to TAKY nemůže M-1, ale rozhodně si nemyslím, že jen ta.

EDIT .... kua, jsem se přehlídnul, reagoval jsem na Douglasův post, ne na AHOLův . Pardon!

Naposledy upravil ygg dne pá duben 24, 2009 3:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Pokud vím, tak jeho dalším soupeřem bude Barnett.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
ygg: Pokud vím, tak jeho dalším soupeřem bude Barnett.

To jsem na netu četl taky, a současně jsem četl řadu názorů v diskuzi, že s Barnettem už měl jít několikrát, a vždy z toho sešlo. Fakt je ten, že oba už jsou v MMA hezky dlouho, oba patří léta ke špici a furt NIC ... takže mi to na náhodu přijde divné, byť uznávám, že do toho nějak blíže hovno vidím.

Takže pokud na nejbližší Affliction budou fajtit, tak tomu uvěřím a budu rád, že jsem jen kalil vodu. Jinak ...

Kdy vůbec má být nejbližší Aff? Protože pokud je to nějak v dohledu a Fedor má domluvený zápas s Barnettem .... a to jako skutečně a ne čistě hypoteticky .... tak pochybuji, že by dělal nějaké píčovinky o kterých je tu výše psáno, ale spíš trénoval. Barnett zase takové béčko není a Fedorova poslední forma nebyla rozhodně oslnivá, byť nakonec stačila, a on sám to přiznal.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný oficiální termín nebyl stanoven. Affliction prostě není "organizace" v pravém slova smyslu...
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre Fedora ostava zaujimavych len par superov na svete...Barnett, Monson, Alistair, Couture, Lesnar, Gonzaga, Kongo, Kharitonov.
Proti bratovi by mma nikdy nesiel, sam to prehlasil, to je ako u Klickovcov. Kharitonova sam kedysi trenoval, neviem ci by proti sebe sli. S Barnettom aj Couturom sa maju tak radi, ze nakoniec z toho nikdy nic nie je. Overrem - jeden super a co potom? Monson by ho az tak potrapit nemal, ale mozno by to bolo na zemi zaqujimave. Co sa tyka superov z UFC, k tym sa dostane az ked White uvidi, ze Fedor je uplne za zenitom, ved nedavno prehlasil, ze nevidi dovod davat Fedorovi jeden fight v UFC...a Fedor tam za tych podmienok nepojde.
Martin.L

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a nebo se vazne jeste zmatori crocop :)

Kazdopadne souhlasim, ze by Fedor mel zapasit vic. Tento stav mu kazi image.
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strasne me sere ze Fedor nema zadny zapasy chci si ho uzit uz taky neni uplne nejmladsi a takovej bojovnik uz nikdy nebude chci ho videt fightovat aspon 3 do roka kua a to ma jeden fight rocne to je strasne na hovno...
jinak bohuzel si myslim ze jedinej kdo ho momentalne muze potrapit a JENOM potrapit je ten Alistar jinak fakt nikdo
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kto zo spicky ma zapasy 3 krat rocne? V Aflliction maju jeden event za 5 rokov, taky Sylvia uz aj zabudol, ze dakedy sutazil. V UFC je to tiez maximalne dva krat rocne....
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To AHOLA .... Alistar, ne sice jen v MMA, ale i v K-1, a ty jeho poslední dva fajty s nějakými no-name rozhodně nebyly. Což je důvod, proč půjde furt nahoru .... protože známá věc je ta, že fajty, a jen a jen ty, dělají fajtera. Osobně si myslím, a že z toho nemám vůůůbec radost, že pokud se nic na stávající situaci výrazně nezmění, tak do roka Fedora bude schopen dát.

Jinak se opakuji, situace, myslím nejen pro něj ale pro MMA jako takové, je momentálně silně na piču. Jediný kdo v pohodě funguje, je White, jenže ten si jede podle svého a hlavně na sebe.

Holt se musíme smířit, že MMA není bohužel ani golf ani tenis, kde i kdokoli z nás, kdo si zaplatí pár šupů za registraci, se ve Wimbledonu může přes kvalifikaci "prokopat" až k titulu a skoro jednomu mega. Stačí to mít v ruce....
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to, že Fedor se bude prát někdy v červenci/srpnu v Japonsku proti "top ten heavyweight". Konečně Josh Barnett???
http://mmajunkie.com/news/14714/fedor-emelianenkos-next-fight-could-be-at-a-summer-event-in-japan.mma
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anderson Silva by měl bojovat s Griffinem v LHW v UFC 101. To by mohlo být zajímavé.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Vypadá to, že Fedor se bude prát někdy v červenci/srpnu v Japonsku proti "top ten heavyweight". Konečně Josh Barnett???
http://mmajunkie.com/news/14714/fedor-emelianenkos-next-fight-could-be-at-a-summer-event-in-japan.mma

Ö fightu s Barnettem už nějaké zprávy byli:

http://kickboxing.blog.cz/0902/josh-barnett-vs-fedor-emelianenko-se-utkaji-zrejme-v-cervenci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: