|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 27, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
Ať ti radši dá na pernamentku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paragon
|
Zaslal: po duben 27, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ať ti radši dá na pernamentku. |
myslím, že pro mě je mnohem lepší cvičení doma A navíc mě nebaví furt mamce říkat o 50 korun na posilovnu a taky sem strašně línej a do posilovny to mám daleko (200-400 m )
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 27, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po duben 27, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
Paragone, neuvažoval jsi nad trenérem?  Ten tě lenosti zbaví. A pořádně tě nakompe do začátků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po duben 27, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
Master: Ale jo pořád si budu říkat o prachy na pití
Promiň, ale tobě může bejt jedno jestli posiluju doma nebo brejkuju na zdech
Právě, že doma se úplně ze všeho nejvíc těším na trénink s činkama  I když trénink břicha je taky super
Qwake: Ne to opravdu ... ani nevím k čemu by mi byl  posiluju jen tak a abych měl nějakou sílu a taky abych mohl jednomu řekl co si o něm myslím
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 27, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
Tak promin no.....
Hlavně v posilovně by ten trénink byl o dost kvalitnější...
Máš aspon doma lavičku aby sis mohl dát bench? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po duben 27, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po duben 27, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
napriklad ja by som bol stokrat stastnejsi keby som mohol cvicit doma a nemusel chodit do fitka..aj ked fitko mam 20m od mojho prechodnehoo bydliska..
proste mat doma velku cinku a nakladacie jednorucky plus nejaka ta lavicka je moj sen..ale momentalne este nezrealizovatelny
master:naozaj neviem aky velky problem vidis v cviceni doma.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po duben 27, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
ja taky cvicim doma, mam to co psal Poldi a neco navic ... v cem je to slepa ulicka? :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po duben 27, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
Poldi, zas tak super to není. Je kupa cviků, které si doma zacvičit nemůžeš jen s tímto.
edit - btw : Taky to mám doma a teď jsem začal chodit do fitka.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 27, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | ja taky cvicim doma, mam to co psal Poldi a neco navic ... v cem je to slepa ulicka? :) |
Taky ty máš zkušenosti, on začiná. Může si ublížit....v posilovně je aspon nějaká šance, že mu někdo řekne když bude cvičit špatně. Nebo se půjde zeptat na bar. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po duben 27, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
qwake: no jasne..ale zalezi od toho ako clovek cvici..nehovorim ze je to pre kazdeho najlepsie..ale napriklad ja vo fitku s nicim inym ako s cinkami necvicim..jediny stroj na ktory idem su kladky na chrbat a teda aj kladka na triceps,ale aj to vsetko sa da krasne nahradit.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: po duben 27, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
Taky ty máš zkušenosti, on začiná. Může si ublížit....v posilovně je aspon nějaká šance, že mu někdo řekne když bude cvičit špatně. Nebo se půjde zeptat na bar. |
Děláš jako bych zvedal 100 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|