|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jasme

|
Zaslal: st duben 29, 2009 1:18 am Předmět: |
|
|
chlapi, přišlo vám někomu na mail potvrzení účasti ?? do 30.4. chtějí poslat peníze na účet, ale už jsem týden přihlášenej a pořád mi nedorazilo, jesi tedy tam bude pro mně místo a nějaký var. a spec. symbol atd. ??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paty
|
Zaslal: st duben 29, 2009 2:19 am Předmět: |
|
|
Já jsem posílal přihlášku někdy 20.4. a taky nic.Posílal jsem email i p.Maděrovi a opět nic....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
Zaslal: st duben 29, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
| Paty napsal: | | Já jsem posílal přihlášku někdy 20.4. a taky nic.Posílal jsem email i p.Maděrovi a opět nic.... |
já už i posílal sms na mobil a dneska mi přišel email :
Pane Hrabovský opravdu se přihlašujete až na Prahu ?
Nechtěl jste se přihlásit na Čáslav ? Není to vomyl ?
Díky
O.M.
přitom pod tím byla moje puvodni zprava se jmenem Jakub Smejkal a soutezi CPA Caslav .... tak jsem zmaten
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st duben 29, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
kubo ty v tom delas hokej
.. Me dneska dorazil potvrzujici email na Caslav s prilohou na me jmeno. Takze snad vse OK. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 29, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
Jasme:
abys nakonec nezjistil ze jsi misto strongmanu treba prihlasenej na turnaj v kuzelkach
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
Zaslal: st duben 29, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
Taky mi dnes přišlo potvrzení na Čáslav..
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st duben 29, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
Jo taky mi to přišlo a koukám, že je to bez kauce. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
Naposledy upravil Wygh dne st duben 29, 2009 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st duben 29, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Jasme napsal: | | chlapi, přišlo vám někomu na mail potvrzení účasti ?? do 30.4. chtějí poslat peníze na účet, ale už jsem týden přihlášenej a pořád mi nedorazilo, jesi tedy tam bude pro mně místo a nějaký var. a spec. symbol atd. ?? |
Taky mě dnes došlo potvrzení přihlášky s tím, že kauce za start na závodu není požadována. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
Reakce z Lukasova (s.sman) logu :
| keba napsal: | | Ahoj Lukášovi řikal jsem Sedmovi o tom , že tě nenechaj jít ČS pohár a volal Jirkovi Žaloudkovi a prý je jich málo a je to nějaká blbost a měl by jsi samozřejmě jít tam kam si zasloužíš - na ČS pohár. |
Proc mam pocit, ze si z nas jeden nejmenovany pan M. dela jen srandu?! Toto sverazne pojeti letosni sezony je pro mne stale jedna velka hadanka _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: pá květen 01, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jo Ceskej strongman mi pripada jako jedva velka komedie...
Nemuzu pochopit a to nejsem sam proc nedaj zavodnika do CS poharu hned,kdyz je kvalitne dobrej..
Akorad berou chut do zavodu skutecnim amaterum,ktery se nemohou srovnavat s gigantama jako je Lukas a dalsi zavodnici.
Vzdyt treba Lukas nebude mit treba ani chut se zlepsovat,kdyz bude bojovat proti 100-110kg nitenkam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá květen 01, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
Bude lépe  .
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá květen 01, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
Už jsem si říkal, kdy někdo něco naznačí. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po květen 04, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|