|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 28, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Jenže tohle by mělo být pod záštitou M-1 v kooperaci s nějakou japonskou organizací. Ne v rámci Afflicitionu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út duben 28, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Jenže tohle by mělo být pod záštitou M-1 v kooperaci s nějakou japonskou organizací. Ne v rámci Afflicitionu. |
No a proto mi to je divný. Co vim, tak Affliction by v červenci měla být. Nedávno jsem četl rozhovor s Gegardem Mousasim, kterej se chystá jít do supertíhy a debutovat v nový váze chce právě na Affliction a v tom rozhovoru to potvrzuje, že v červenci by měl mít fight.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st duben 29, 2009 5:29 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Anderson Silva by měl bojovat s Griffinem v LHW v UFC 101. To by mohlo být zajímavé. |
annderson proti forrestovi? Super, to by bol zaujimavy zapas. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne po květen 04, 2009 5:19 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 29, 2009 7:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 29, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
Dvě dloooooouhý bidla  ... ale těším se _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st duben 29, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
nuda
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st duben 29, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | mirio napsal: | | Jenže tohle by mělo být pod záštitou M-1 v kooperaci s nějakou japonskou organizací. Ne v rámci Afflicitionu. |
No a proto mi to je divný. Co vim, tak Affliction by v červenci měla být. Nedávno jsem četl rozhovor s Gegardem Mousasim, kterej se chystá jít do supertíhy a debutovat v nový váze chce právě na Affliction a v tom rozhovoru to potvrzuje, že v červenci by měl mít fight. |
Hm, bere to dost hopem nedavno jeste MW a ted jde do HW, ale kazdopadne asi vi co dela, pokud vim trenuje s temi nejlepsimi (Fedor, Alistair), takze se pocitam neprepocita. Jinak Fedor to letos nema z hlediska zapasu rozjete spatne, vic nez tri-ctyri zapasy mit nebude a krasne to letos muze jeste stihnout, nejvetsi problemem budou souperi, nebo mozna penize. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 29, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st duben 29, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Geroj napsal: | | mirio napsal: | | Jenže tohle by mělo být pod záštitou M-1 v kooperaci s nějakou japonskou organizací. Ne v rámci Afflicitionu. |
No a proto mi to je divný. Co vim, tak Affliction by v červenci měla být. Nedávno jsem četl rozhovor s Gegardem Mousasim, kterej se chystá jít do supertíhy a debutovat v nový váze chce právě na Affliction a v tom rozhovoru to potvrzuje, že v červenci by měl mít fight. |
Hm, bere to dost hopem nedavno jeste MW a ted jde do HW, ale kazdopadne asi vi co dela, pokud vim trenuje s temi nejlepsimi (Fedor, Alistair), takze se pocitam neprepocita. Jinak Fedor to letos nema z hlediska zapasu rozjete spatne, vic nez tri-ctyri zapasy mit nebude a krasne to letos muze jeste stihnout, nejvetsi problemem budou souperi, nebo mozna penize. |
Tak v tom rozhovoru (nemůžu ho kurva najít) právě říkal, že už to pro něj bylo hrozně těžké. momentálně má okolo 98 kg, aniž by musel nějak extrémně nabírat. Měl už i přes sto. Takže mi to přijde jako logický krok jít o váhovku vejš.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
DREAM 9 fight card...
* Gesias "JZ" Cavalvante vs. Tatsuya Kawajiri
* Ronaldo "Jacare" Souza vs. Jason "Mayhem" Miller (for vacant middleweight title)
* Norifumi "Kid" Yamamoto vs. Joe Warren*
* Bibiano Fernandes vs. Masakazu Imanari*
* Yoshiro Maeda vs. Hiroyuki Takaya*
* Abel Cullum vs. Hideo Tokoro*
* Ikuhisa "Minowaman" Minowa vs. Bob Sapp+
* Jan Nortje vs. Rameau Thierry Sokoudjou+
* Mark Hunt vs. Gegard Mousasi+
* Jose Canseco vs. Hong Man Choi+
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
Jo, open-weight tournament.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: pá květen 01, 2009 1:27 am Předmět: |
|
|
* Jose Canseco vs. Hong Man Choi+
To ma byt ten byvaly nasypany baseball player??Vzdyt ten magor ma tusim po trech operacich zad+loket a kdovi co jeste..kurva,to tam uz klidne muzu nastoupit i ja,mam jen po jedne operaci zad a lokte
Z toho uz fakt zacina byt komedie.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá květen 01, 2009 7:30 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | DREAM 9 fight card...
* Gesias "JZ" Cavalvante vs. Tatsuya Kawajiri
* Ronaldo "Jacare" Souza vs. Jason "Mayhem" Miller (for vacant middleweight title)
* Norifumi "Kid" Yamamoto vs. Joe Warren*
* Bibiano Fernandes vs. Masakazu Imanari*
* Yoshiro Maeda vs. Hiroyuki Takaya*
* Abel Cullum vs. Hideo Tokoro*
* Ikuhisa "Minowaman" Minowa vs. Bob Sapp+
* Jan Nortje vs. Rameau Thierry Sokoudjou+
* Mark Hunt vs. Gegard Mousasi+
* Jose Canseco vs. Hong Man Choi+ |
No jsem na to zvedavy, ale zase je to spis obludne obludarum pro japonce. Hunt x Mousashi je , v pripade stare formy Marka, predcasne finale. Minowaman jde zase do supertihy, ten si neda pokoj. A jinak JZ, Jacare, Kid...je to pekna startovka. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 04, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|