PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
agnez

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
agnez napsal:
Iron.Pumping napsal:
protein je lepsi michat v mlece a to i po treninku..aspon co na to delali recenzi vyslo mleko lepe

A kdo ji dělal?Mlíko obsahuje Casein a po tréninku potřebuješ rychle vstřebatelné bílkoviny.Se tady rozebíralo snad 100krát.

a k čemu se přišlo ? k ničemu...do mlika nedavaji zavodnici v priprave - chapu. Pro kondicaka je to ABSOLUTNE jedno, tech 8-9 gramu bilkoviny z mlika ti NESPOMALI vstrebavani nijak zadadne, ale jestli hraješ na minuty, davej vodu

Tak po tréninku je to docela dobré,aby se to vtřebalo co nejrychleji.Nehledě na trávení.Už tu o tom bylo psáno dost,po tréniku určitě voda,během dne to je jedno.
Ale pořád lepší mlíko,než jít po cvičení na pivko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PavolSTA

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som bol dost prekvapeny kolko borcov si dava po treningu protein do mlieka... kvoli comu si to davaju, kvoli chuti, kvoli tym par bielkovinam navyse?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PavolSTA napsal:
ja som bol dost prekvapeny kolko borcov si dava po treningu protein do mlieka... kvoli comu si to davaju, kvoli chuti, kvoli tym par bielkovinam navyse?
kvuli chuti
Prsatej muž

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale tak proteiny si nekupuji jen kvůli chuti,ne? Když mám na něco chuť tak si koupim třeba čokoládu...!
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PavolSTA napsal:

tak pred 2 lety u nas v jedne posilovne cvicil borec, co jsi tesne pred treninkem pravidelne nechaval delat protein do mleka a jeste to zajidal velkou proteinovou tycinkou a hned pak sel cvicit. Ja tohle udelat, tak zvracim uz pri rozcvicce
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
PavolSTA napsal:

tak pred 2 lety u nas v jedne posilovne cvicil borec, co jsi tesne pred treninkem pravidelne nechaval delat protein do mleka a jeste to zajidal velkou proteinovou tycinkou a hned pak sel cvicit. Ja tohle udelat, tak zvracim uz pri rozcvicce

Dřív jsem takové blbiny taky dělal a problémy jsem s tím neměl. Ale ono spíš docela leze dost do peněz dělat tohle ve fitku těsně před tréninkem (teda pokud to není tvoje vlastní). Teď už si dávám protein s jídlem hodinu před tréninkem a těsně po tréninku do sebe hodím dva banány. Potréninkové jídlo s dalším proteinem mám až tak zase hodinu po tréninku. Celkem mi tento postup vyhovuje.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2009 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je fakt,ze doplnky ve fitku jsou docela mastny a vetsinou to i sidi ja uz si tam nekupuju ani vodu...zlodeji
Lameboy

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
je fakt,ze doplnky ve fitku jsou docela mastny a vetsinou to i sidi ja uz si tam nekupuju ani vodu...zlodeji

a kdo vás všechny nutí něco takového ve fitku kupovat? kdybyste to nekupovali a nebyli líní si umýchat své vlastní proteiny
, museli by snížit cenu, čímž by se zase zvýšila poptávka, takže by potom cenu opět zvýšili a bylo by to jako teď, ale ten nějaký, než by se poptávka zvýšila, by to bylo za dobrou cenu
Setty

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si (nejen na Sachariďáčkovu radu) dneska koupil Šampióna Banán, rovnou ho na zkoušku šupnul do odtučněného mléka a vím, že jinou značku na dlouhou dobu nekoupím .
s.sman

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2009 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem si taky říkal, ale teď už mám ve skříni tři různé proteiny a musím je průběžně střídat.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2009 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted sem testnul Smartlabs Tasty....super Dokonalá změna oproti vanilkám, čokoládám atd. Do mlíka je bezkonkurenční...
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2009 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
ted sem testnul Smartlabs Tasty....super Dokonalá změna oproti vanilkám, čokoládám atd. Do mlíka je bezkonkurenční...

Ten mam tiez, je skutocne fajn.
A kedze som v poslednej dobe akosi na jahody, k tomu som vzal Scitec Proffesional, jahoda s bielou cokoladou. Kua, toto skus to je chut...bol by som schopny to pit bez prestavky.
Mitutoyo

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2009 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec. Chci se zeptat jak je na tom příchuť mocachino od Champion nutrition? Jestli jí někdo měl. Díky
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2009 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mitutoyo napsal:
Zdarec. Chci se zeptat jak je na tom příchuť mocachino od Champion nutrition? Jestli jí někdo měl. Díky

Měl .... .... stačí ?

Jediné, co bych se popřípadě u těchto rafinovanějších příchutí OBECNĚ obával, je že se mi dříve přejí, než nějaká relativně neutrální klasika typu čokolády či banánu (ten třeba já osobně jsem schopen žrát denně rok v kuse). Pokud bys třeba po půl pixly začal mít tento problém, není problém dát pauzu, a tu vyplnit nějakou jinou příchutí.
Mitutoyo

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mitutoyo napsal:

Měl .... .... stačí ?

Jediné, co bych se popřípadě u těchto rafinovanějších příchutí OBECNĚ obával, je že se mi dříve přejí, než nějaká relativně neutrální klasika typu čokolády či banánu (ten třeba já osobně jsem schopen žrát denně rok v kuse). Pokud bys třeba po půl pixly začal mít tento problém, není problém dát pauzu, a tu vyplnit nějakou jinou příchutí.

Stačí To mluví za vše. Už vím, co bude další drink

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: