|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | http://www.csfd.cz/film/227774-terminator-salvation/trailer/?trailer_select=5 |
Na tenhle film se podivam jenom kvuli Baleovi ... Terminator bez Arnolda neni Terminator ... ale Christian Bale je vynikajici nahrada, aspon pro me.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
S Arnoldem nebo bez, já se moc těším. Miluju postapokalyptická sci-fi, věřím v lahůdku.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
na Salvation se tesim jak malej :-) jen mam obavy z rezie, preci jen Nolan, Snyder, Scott atd by mi sedli vic ... _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Nápodobně pánové. Už aby to bylo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | S Arnoldem nebo bez, já se moc těším. Miluju postapokalyptická sci-fi, věřím v lahůdku. |
Nedávno jsem zase četl, že tam mám být, tak už nevim. Psali, že použijou obličej a nevim jestli tělo přidaj od jiného kulturisty nebo udělaj přes PC. Uvidíme no. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | mirio napsal: | | S Arnoldem nebo bez, já se moc těším. Miluju postapokalyptická sci-fi, věřím v lahůdku. |
Nedávno jsem zase četl, že tam mám být, tak už nevim. Psali, že použijou obličej a nevim jestli tělo přidaj od jiného kulturisty nebo udělaj přes PC. Uvidíme no. |
kde to psali v Aha nebo v Rytmu zivota? :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
aha novinky .o)) to je hodne spatnej vtip :o))) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
hehe bezvyznamna rolicka, to je ok :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:38 pm Předmět: |
|
|
STAR TREK
http://www.csfd.cz/film/222972-star-trek/
Jednak:
10/10-Film je super,žádná nuda,hezky to odsejpá.Odkazy na seriály jsou bomba...
A jednak
0/10-Alternativní minulost?Zničení Vulkanu?!!!!Zničení Romulu??????To už mužou příště točit rychle a zběsile bez aut a Xmeny bez mutantů...
FUUUJJ HANNBAAAA _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 13, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
ma cenu jit na star trek kdyz sem nikdy nevidel ten serial?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st květen 13, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|