_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
na konci rika, ze by chtel zatahnout klasicky s popruhama za telo 747 (boeing) .. no nevim nevim .. to asi neda :) na WSM08 melo to letadlo kolik? 40tun?
To jeho příjmení Singh mi připomělo, že tady v ČR žil jeden Ind, jmenoval se Suringher Singher Singh a plánoval, jak se dostane na olympiádu v boxu. Tady sice dostával skoro vždycky nakládačku, ale vzhledem k tomu, že indičtí boxeři skoro nejsou, viděl šanci, jak se stát olympionikem. Mimochodem Singh je prý něco jako lev.
stronger: pocuvaj majkel, preco si prihlaseny 2 x ?
majklstron: tak uz nam nakoniec mozes prezradit aj meno
s_sman: a ted se chystám do Čáslavi
s_sman: Lukáš Svoboda
stronger: ááááááááááá
stronger: vitaj Svo bodo
s_sman:
stronger: Ty chodis na nase stránky ?
stronger: to je super
Nevím nevím, Jasme je taky dobře připravený, ty taky, co čtu ve tvém logu. Uvidíme, jak jsou na tom kluci ze Slovenska. A vždy se může něco nepodařit, třeba mi vyklouznou kufry a bude po nadějích...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru