To ja ne. Kdz si to tu proctu a podivam se na svoje pidivahy, tak mam chut pestovat macestky a muskaty :). Pak si rikam, ze bych treba nekdy, kdyz se budu hodne moc snazit, mohl zatlacit na benc to same, co zde pan S.sman zveda na bicepsovez zdvih.
Jako je to poradna motivace, kdyz to clovek vezme za ten spravnej konec.
Já jsem na začátku, taky žádné pořádné váhy nezvedal, byl jsem celkem hubený a cvičil někde v rohu, abych moc nepřekážel. Ale hned od začátku, co jsem poprvé vkročil do fitka, jsem chodil pravidělně. Jeden čas v posledním roce na základce jsem vstával v pět, posnídal sáček rýže a šel cvičit před začátkem vyučování.
jinac preji hodne zdaru na zavodech jak tobe tak i jirkovi.. :-)
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
Dnes jsem absolvoval svůj druhý závod mezi profíkama v ČS poháru. Původně jsem jel do Čáslavi závodit v amatérech, ale po příjezdu mě bylo nabídnuto závodit s profíky. Umístil jsem se stejně jako v Brně na sedmém místě, ale ze závodu mám dobrý pocit a o lepší pořadí mě připravily dvě disciplíny, kde šlo o držení. To je stále má slabina.
1. AXLE LIFT - Přemístění 130kg vážící nápravy na opakování (časový limit jedna minuta). Podařilo se mi pět přemístění, naštěstí mi tlustá osa ani moc nevadí a jde mi to jako při tréninku v posilovně.
2. FARMERS WALK - Běh se dvěma 135kg kuframa na 40 metrů se mi také celkem povedlo a doufám, že příště to už bude bez jediného položení.
3.KRUCIFIX - Tak po skončení této disciplíny jsem mohl říci jenom krucifix.
4.SUPER YOKE - 370kg na 20 metrů, nebylo to nejhorší, ale pořád to je takové nejisté, stejně jako v Brně. Tohle nemám kde trénovat a na výkonu je to sakra znát.
5.HERCULES HOLD - Nová zkušenost s novou disciplínou. Výsledek byl sice stejný jako u krucifixu, ale tady mi to ani tak moc nemrzelo.
6.ATLAS STONE - Poslední disciplína, přehazovala se 140kg koule přes hrazdu ve výšce 140cm. Podařilo se mi pět přehození.
gratuluju, nebyt tech dvou statickych disciplin tak jsi jeste o pekny kousek vys... je videt ze tvoje misto je vykonnosti rozhodne mezi temi nejlepsimi strongmany na soutezich CS poharu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru