|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út květen 19, 2009 5:47 am Předmět: |
|
|
tak dneska ráno první ochutnávka Championa vanilka a musim říct žádná sláva..neřikám,že to bylo hnusný nebo bych se musel přemáhat to vypít to zase ne ale čekal jsem něco lepšího _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út květen 19, 2009 5:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: út květen 19, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
ak by mal niekto excelent 80 od nutrendu a by to zvazil ze aku to ma hmotnost (plne aj s pixlou, alebo iba pixla (to 2,3kg balenie)) tak by pomohol :D
mam balenie a netusim kolko toho tam je a nechce sa mi prasok presypavat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: út květen 19, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | tak dneska ráno první ochutnávka Championa vanilka a musim říct žádná sláva..neřikám,že to bylo hnusný nebo bych se musel přemáhat to vypít to zase ne ale čekal jsem něco lepšího |
vanilku si myslim akurat netrafil,ta je podla kopy ludi z championov najslabsia
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út květen 19, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | tak dneska ráno první ochutnávka Championa vanilka a musim říct žádná sláva..neřikám,že to bylo hnusný nebo bych se musel přemáhat to vypít to zase ne ale čekal jsem něco lepšího | urcite si dal odmerku a pul do pullitru vody ne?To pak nemuzes cekat , ze to bude chutnant dobre.Dej 2 nebo jeste lepe dve a pul odmerky do 3ech decy vychlazeneho nizkotucneho mlika a jestli ti to nebude chutnat , tka ses zmlsanej spratek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 19, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Já s ním soucítím, vanilka je hnusná obecně, a pokud je to do vody a třeba bez banánu, tak mi to leze krkem .... i kdyby to bylo "Hand made in Heaven"  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út květen 19, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
no tri odmerky (takze cca 80g prasku) do 200ml mlika je podle me prasarna nejhrubsiho zrna :D kid by te nepochvalil _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st květen 20, 2009 6:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st květen 20, 2009 7:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st květen 20, 2009 7:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 25, 2009 8:09 am Předmět: |
|
|
Tedka si tu pochutnávám na Smartlabs Tasty - příchuť Malina ... Výbornej protein, rozmíchat šel v pohodě lžící a chutná tak nějak malinově (  ). Je to dobrý, zařadil bych ho někde mezi Championa a Matrix. S tím, že Champion je nej...
Platba předem na účet taky potěšila. Vyhnul sem se tak debilnímu běhání na poštu... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|