|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st květen 20, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: st květen 20, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
to Wygh: Jihlava ted nebude urcite. Ta Praha by ale byt mela.
btw tohle mi ted poslal Jan Krehacek
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
Jirka_:
skoda ze je ucast poznamena tim ze se Savickas a Ortmayer pripravuji na Fortissimus _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
Vypadá opravdu dobře. Taková postava a taková síla, je nejlepší. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
Je neskutocny, na to ze ma 27 rokov, je neskutocne masivny a SILNY. _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
nikkon
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
Mozem sa opytat, kdo vsetko z vas pojde na strongmana do BA. Ja som totizto z ruzinova (byvam 10min. pesi od stadionu), tak sa urcite dojdem pozret. Tak, ci tam stretnem aj nejake esa z fora...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
Nemohu sice mluvit za ostatni esa  . Ale ja urcite. Myslim, ze nas bude hodne  . _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 11:29 pm Předmět: |
|
|
Procitam forum a napadla me jedna vec..proc tenhle sport nema svoje vlastni oddelene tema,proc je tohle v ostatnich?Treba atletika ho ma a je tam docela mrtvo a neni se cemu divit,kolik je tady atletu,ze?
Co ty na to,Cizo? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | Procitam forum a napadla me jedna vec..proc tenhle sport nema svoje vlastni oddelene tema,proc je tohle v ostatnich?Treba atletika ho ma a je tam docela mrtvo a neni se cemu divit,kolik je tady atletu,ze?
Co ty na to,Cizo? |
Jsem také pro.Myslím,že by si to tenhle sport zasloužil.
|
|
| nahoru |
|
 |
petosan
|
Zaslal: pá květen 22, 2009 6:33 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | Procitam forum a napadla me jedna vec..proc tenhle sport nema svoje vlastni oddelene tema,proc je tohle v ostatnich?Treba atletika ho ma a je tam docela mrtvo a neni se cemu divit,kolik je tady atletu,ze?
Co ty na to,Cizo? |
A taky tema pro basketaky, tam bych videl Stana jako spravce
Jinak urcite, strongmeni si vlastni tema nepochybne zaslouzi!
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 7:07 am Předmět: |
|
|
Řekl bych, že ho brzo dostane. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 7:48 am Předmět: |
|
|
bude urcite a nejen vlastni sekce na diskusnim foru  ale jeste to malou chvilku zabere _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 8:00 am Předmět: |
|
|
Vy nas porad napinate......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|