To Yazi: The Road jsem četl a dčítal s tepovkou 200 ve 3 ráno. Bylo to neuvěřitelně dobré a myslím, že je to materiál, který se dá dobře zfilmovat-takže to bude NEHORÁZNÝ ŠÍLENÝ FILM
včera jsem viděl X-men: Wolverína - naprostý zklamání. Wolverin býval moje nejoblíbenější komiksová postava během dětských let právě proto, že nebyl tak přehnanej jako ostatní, čekal jsem nadupanou podívanou a dostalo se mi jen přeplácané slátaniny, která téměř pohřibila Wolverinovu surovost - téměř znamená, že Jackman byl dobrý a pár scén nebylo špatných, ale celkově nestál film za nic.
Muž na měsíci - je to neuvěřitelné, ale tenhle film jsem viděl až teď. Andy Kaufman - neskutečná osobnost, Jim Carry, Dane De Vito skvělý herci, obzvláště Carry tam byl na oscara, Forman suprový režisér, přesto mě ten film až tolik nezaujal a znovu už bych to vidět nemusel.
Monstra vs. Vetřelci - dobrá blbost, žádná logika, ale má to děj, sem tam padne celkem slušná hláška, jako oddychovka dobrý.
Ukrutně Šťastný (Terribly happy) - hustá atmosféra, zajímavý děj, celkově to ale pro mě vyznělo do prázdna aneb šerif z města v malém městečku se záhadným obyvatelstvem, které má svoje tajemství a které si řeší věcí po svém a které mezi sebe jen tak nikoho nepustí. Nicméně je příjemné vidět, že Evropské filmografie (dánská) může nabídnout zajímavž (psychologický) thriler.
Earth - nejlepší dokument o přírodě, co sem kdy viděl. Nebo alespoň jeden z nejlepších, abych některému nekřivdil.
Defiance - Krásný film z druhé sv. o židech v bělorusku, kteří utekli před nacisty do tamnějších lesů. Pokud nemáte rádi Daniela Craiga možná změníte názor.
ad Earth - ten film proste nestaci, podivej se na celej serial, kterej ma 11dilu, to je fakt mazec, treba to jak organizovane a mazane:) lovi divoci psi je fakt zazitek
_________________ Proud member of the Axis of evil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru