|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
No, zápas jsem neviděl, ale musím říct, že mě tyhle "odskoky" od "opravdového" fightu docela serou. Arlovski, Geronimo, Silvia... Poukazuje to na neschopnost managerů sehnat zápas nebo prostě nejsou peníze? Fakt nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nordir
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | No, zápas jsem neviděl, ale musím říct, že mě tyhle "odskoky" od "opravdového" fightu docela serou. Arlovski, Geronimo, Silvia... Poukazuje to na neschopnost managerů sehnat zápas nebo prostě nejsou peníze? Fakt nevím... |
Tohle byla vylozene exibice .. nemec je v ranku na 613. miste a Le Banner si s nim pohraval, mohl to ukoncit hned ale pro divaky to nechal az na konec. Spis opravdu nejsou penize se podivej na GP Lodz a to mela byt Europe GP a hlavni hvezda Samedov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkný,box je muj nejoblíbenější sport a Le Banner je můj nejoblíbenější zápasník v K-1,takže není co řešit _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Arnie (CZ) napsal: | Moc pěkný,box je muj nejoblíbenější sport a Le Banner je můj nejoblíbenější zápasník v K-1,takže není co řešit |
je fajn, žes to napsal až potom, co sis změnil to logo thajskýho boxu v avataru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | Moc pěkný,box je muj nejoblíbenější sport a Le Banner je můj nejoblíbenější zápasník v K-1,takže není co řešit |
je fajn, žes to napsal až potom, co sis změnil to logo thajskýho boxu v avataru. |
Jojo.To máš tak,já dělal nějakej čas thaiskej,ale vždycky mě to táhlo spíš k boxu,ke kterýmu jsem nakonec taky přešel.Tak asi tak _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Arnie (CZ) napsal: | | Geroj napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | Moc pěkný,box je muj nejoblíbenější sport a Le Banner je můj nejoblíbenější zápasník v K-1,takže není co řešit |
je fajn, žes to napsal až potom, co sis změnil to logo thajskýho boxu v avataru. |
Jojo.To máš tak,já dělal nějakej čas thaiskej,ale vždycky mě to táhlo spíš k boxu,ke kterýmu jsem nakonec taky přešel.Tak asi tak |
je to zajimavy , ten box ma proste svoje kouzlo... jsem na tom stejne
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 5:41 pm Předmět: |
|
|
Tak tak _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: po květen 25, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út květen 26, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 26, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 26, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
Nemám ponětí. Nevím, jestli v USA existuje něco jako "bez rozdílů vah", ale spíše se sejdou v nějaké catch weight, předpokládám. A Mousasi má taky titul v MW (právě z Dreamu).
Jinak takhle zatím vypadá předpokládaná sestava...
The latest rumored Affliction III card now includes:
* Champ Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett (for WAMMA heavyweight title)*
* Vitor Belfort vs. Gegard Mousasi*
* Paul Buentello vs. Tim Sylvia*
* Paul Daley vs. Jay Hieron*
* Chris Horodecki vs. Dan Lauzon*
Ofiko ale není nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 27, 2009 7:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|