|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zaflab
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 7:44 am Předmět: CKD |
|
|
Dobrý den,v jíne sekci fora jsem se ptal na různé věci a bylo mi dobře poraděno. Budu se toho držět...Chci zhubnout 20-30 kg a bylo mi řečeno že je na to nejlepší CKD dieta...Ale přímo pro mě jako na hubnutí bych se chtěl zeptat jak by to bylo přímo v množství co a kdy? kdyby byl někdo tak ochotný mi to napsat. Děkuju předem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 8:51 am Předmět: |
|
|
heh a jak si jedl doted? kolik ceho si tak snedl prumerne? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
vyska a vaha?
a za aky cas chces zhodit tych 20-30kg? CKD je sice ok a momentalne dost popularna, ale nemusi byt vzdy najlepsia, zvlast na dlhodobe chudnutie... _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zaflab
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
A jídlo? No nic moc....Snidaně...houska se sýrem....oběd jak kdy.. (zapecene testoviny,nejaka omacka,maso)...testoviny hodne....ryze malo...Svacina nejake ovoce/zelenina a vecer nejaky salat/znova pecivo.
187 cm....116 kg..A doba za jakou to chci shodit? No tak vím že to nejde za měsíc nebo dva...tak já nevím půl roku?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
a vis aspon priblizne kolik kalorii prijmas? :-) z tvyho "popisu" jidelnicku se to tezko stanovi, ale na takovejch 2500kcal bys uz mohl hubnout
takze dejme tomu 2000kalorii z tuku - 220g tuku + 500kalorii z bilkovin - 120g bilkovin denne pro zacatek a postupem casu snizovat, az se hmotnost prestane hybat smerem dolu .... sacharidum se snazit uplne vyhnout _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zaflab
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | a vis aspon priblizne kolik kalorii prijmas? :-) z tvyho "popisu" jidelnicku se to tezko stanovi, ale na takovejch 2500kcal bys uz mohl hubnout
takze dejme tomu 2000kalorii z tuku - 220g tuku + 500kalorii z bilkovin - 120g bilkovin denne pro zacatek a postupem casu snizovat, az se hmotnost prestane hybat smerem dolu .... sacharidum se snazit uplne vyhnout | Těch 220g tuku v jaké formě?.....a těch 500kaloriíí v bílkovinách takže nějaký těstoviny nebo rýže?....a 120g bílkovin je třeba co? Vím že sou to hloupé otázky...ale rád bych veděl přesně na čem jsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Zaflab napsal: | | yazi napsal: | a vis aspon priblizne kolik kalorii prijmas? :-) z tvyho "popisu" jidelnicku se to tezko stanovi, ale na takovejch 2500kcal bys uz mohl hubnout
takze dejme tomu 2000kalorii z tuku - 220g tuku + 500kalorii z bilkovin - 120g bilkovin denne pro zacatek a postupem casu snizovat, az se hmotnost prestane hybat smerem dolu .... sacharidum se snazit uplne vyhnout | Těch 220g tuku v jaké formě?.....a těch 500kaloriíí v bílkovinách takže nějaký těstoviny nebo rýže?....a 120g bílkovin je třeba co? Vím že sou to hloupé otázky...ale rád bych veděl přesně na čem jsem. |
bílkoviny...maso (drůbež,ryba..),vejce,protejn prášek,tvaroh,sýry..
určitě ne testoviny nebo rýže..to je zdroj sacharidů a několika málo skrytých bílkovin takže na testoviny,rýži,brambory a všeobecně na přílohy by se dalo říct v CKD zapomen (pokud zrovna nemas sacharidovy dny samozrejme)
zkus si najit jednu takovou sikovnou stranku www.google.cz a tam napiš "tabulka nutričních hodnot" a určitě ti to nějaký tabulky najde a tam zjistíš kolik a čeho jaký jídlo obsahuje..nebo si najdi tady na fóru topic nutriční hodnoty nebo tak nějak _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Zaflab napsal: | | yazi napsal: |
takze dejme tomu 2000kalorii z tuku - 220g tuku + 500kalorii z bilkovin - 120g bilkovin denne pro zacatek a postupem casu snizovat, az se hmotnost prestane hybat smerem dolu .... sacharidum se snazit uplne vyhnout | Těch 220g tuku v jaké formě?.....a těch 500kaloriíí v bílkovinách takže nějaký těstoviny nebo rýže?....a 120g bílkovin je třeba co? Vím že sou to hloupé otázky...ale rád bych veděl přesně na čem jsem. |
Těstoviny a rýži musíš uplně vynechat. Žádné sacharidy.
Bílkoviny = maso, maso a zase maso, vejce, ryby _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:14 pm Předmět: |
|
|
tuk - snaz se o zdravy tuky, takze ne ze do sebe zacnes cpat klobasy, salamy a zajidat to slaninou - ale ruzny oleje - olivovy, lneny, slunecnicovy, pak tuk z vajec, z tucnych syru, z masa, orechy
bilkoviny - maso, vejce,syry, proteinovy koktejly (tady bacha na skryty sacharidy) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zaflab
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
Dobře od zítřka se do toho pustím. :-A ty koktejly jak často? A jaké jsou nejlepší?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
No uprimne, takhle ta dieta nema sebemensi sanci na uspech... Pokud chces jet keto dietu, tak o ni musis neco vedet, min. co je ketoza a jak ji docilit, navic s tim, co denne jis, tloustnout, znamena, ze mas jednoznacne zpomalenej metabolismus a prvni vec, co bys mel udelat, pokud chces zhubnout, je ho poradne rozpumpovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zaflab
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
Ketoza vím co je a vím jak jí docílit a i zjistit jestli v ní jsem...Přes ty papírky pro pro které si jdu zítra ráno...A rozpumpovat? Porad jak
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
žrát každý dvě hodiny
doporučuju si napřed nastudovat The art of velkovýkrm
|
|
| nahoru |
|
 |
Zaflab
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ok nějak to promyslím a pokusím se zkombinovat. Bud teda zrat hodne (samozrejme to co je zdrave) a kazdy ve hodiny a pak teda hodne hodne makat...nebo jist min a makat normalne...asi zvolím tu první moznost a uvidím jak moc to vydrzim
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
metabolismus rozhybes poradnym silovym treninkem a intervalovym intenzivnim treninkem treba ... _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|