| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Setty
|
Zaslal: po květen 25, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenost s Extrifit Professional WPC 60 vs Smartlabs Chow (resp. tasty)? porovnání chuti atd...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po květen 25, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
precti si PR clanek co dnes vysel na Etrifit  a mas rozhodnuto.....dukazy ze je nejlepsi nelze vyvratit
Petr Brezna : Chutnější protein jsem nikdy neměl. U nás ho pije celá rodina.
a to je duvod,proc si ho koupit
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po květen 25, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | precti si PR clanek co dnes vysel na Etrifit a mas rozhodnuto.....dukazy ze je nejlepsi nelze vyvratit
Petr Brezna : Chutnější protein jsem nikdy neměl. U nás ho pije celá rodina.
a to je duvod,proc si ho koupit | nediv se , ze Petr tu znacku tak chvali , kdyz pro neho Extrifit dela co dela a muze se diky ni zlepsovat .Prvni ceska firma , ktera to rozjizdi ve velkym jako v USA treba MuscleTech
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 25, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
| Setty napsal: | | Má někdo zkušenost s Extrifit Professional WPC 60 vs Smartlabs Chow (resp. tasty)? porovnání chuti atd...? |
Nevím, jak chutná WPC 60, ale teď na soustředění o víkendu pili všichni kluci WPI 90 od stejné firmy a dost ho chválili. Šedesátka by pak na tom měla být ještě lépe, protože tam je o dost větší prostor výrobce si s chutí vyhrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po květen 25, 2009 11:45 am Předmět: |
|
|
| Setty napsal: | | Má někdo zkušenost s Extrifit Professional WPC 60 vs Smartlabs Chow (resp. tasty)? porovnání chuti atd...? |
Tasty je napr. do mlika muj ovocnej favorit cislo jedna
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
chtěl jsem se zeptad jestli my někdo neporadí z dávkováním proteinu teď jsem si objednal Pharma Blend 6 HR a chtěl bych to brát ráno asi 8 hodin večer po tréninku pak kolem půl 9 budu mít večeří (maso, těstoviny) a v 10 hodin před spaním protein ale jde mi o to že když jse ten protejn prej uvolňuje postupně až 6 hodin tak jestli po
tréninku pak ještě na večer maso a ještě před spaním ten samí protein jestli
my část bilkovin neshnije ve střevech protože to pudu mít večer v sobě kolem 60- 70g bílkovin? vážím 73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
| napao13 napsal: | chtěl jsem se zeptad jestli my někdo neporadí z dávkováním proteinu teď jsem si objednal Pharma Blend 6 HR a chtěl bych to brát ráno asi 8 hodin večer po tréninku pak kolem půl 9 budu mít večeří (maso, těstoviny) a v 10 hodin před spaním protein ale jde mi o to že když jse ten protejn prej uvolňuje postupně až 6 hodin tak jestli po
my část bilkovin neshnije ve střevech protože to pudu mít večer v sobě kolem 60- 70g bílkovin? vážím 73kg |
tak si dej protejn pres den a po treninku dej jen maso a sachry a dalsi protejn pred spanim _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 2:49 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | napao13 napsal: | chtěl jsem se zeptad jestli my někdo neporadí z dávkováním proteinu teď jsem si objednal Pharma Blend 6 HR a chtěl bych to brát ráno asi 8 hodin večer po tréninku pak kolem půl 9 budu mít večeří (maso, těstoviny) a v 10 hodin před spaním protein ale jde mi o to že když jse ten protejn prej uvolňuje postupně až 6 hodin tak jestli po
my část bilkovin neshnije ve střevech protože to pudu mít večer v sobě kolem 60- 70g bílkovin? vážím 73kg |
tak si dej protejn pres den a po treninku dej jen maso a sachry a dalsi protejn pred spanim |
jo ale ja jsem si chtel dát a ji po tréninku jen se ptám jestli my to teda nemůže část těch bilkovin shnít? aď teda vím.
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 5:26 pm Předmět: ... |
|
|
Cau chlapi. Ake mate skusenosti s proteinom matrix? Je to dobry protein? Myslim co sa tyka chute (jedna sa o coko prichut) a rozpustnosti...
respektive vybrali by ste si za tie peniaze (50eur- 2450 g) lepsi protak?
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:05 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:24 pm Předmět: ... |
|
|
hmm cena toho protaku sa mi paci este viac ako u matrixu :D
mas s nim skusenosti? co stravitelnost? v pohode?
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:06 pm Předmět: ... |
|
|
inac celkovo na tej stranke co je na tom linku najduta hned ako prva su rôzne zaujimave (skoro az zazracne) suplementy o ktorych som nikdy nepocul...som zvedavy kolko toho co tam pisu je pravda a kolko len reklamne dristy...
ale ako No attack yazi len tak konstatujem
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
hobbyt - reklamni blaboly jsou vsude, protoze reklamni blaboly prodavaji ;-)
znas biomag.sk? produkt hydro ti neco rika?
a jaky zazracny suplementy mas na mysli? :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
staci obycejna 65-tka WPC..usetris prachy a udela ti tu samou praci jako WPI a nebo viceslozkove proteiny.Ve vysledku pak zadnou zmenu nepoznas,ale v penezence uz bude zmena patrnejsi.
na suplementech nezalezi..nezalezi ani na tom,jestli do sebe po cviceni das Gainer,CFM protein a nebo obycejnej banan.na cem ale opravdu zalezi je prvni potreninkove jidlo,ktery by melo byt to nejkvalitnejsi co budes ten den jist.Proto cpi prachy do jidla a ne do prasku
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |