Jsem dalek takových nařčení - mohla to být opravdu neskutečně nešťastná náhoda. Ty sám jseš rodič a víš, že nejde dítě pohlídat ve 100% případů. Fakt těžko říct...
Jsem dalek takových nařčení - mohla to být opravdu neskutečně nešťastná náhoda. Ty sám jseš rodič a víš, že nejde dítě pohlídat ve 100% případů. Fakt těžko říct...
No, nejen sám rodič, ale i cca stejně staré holky .... a ve vší úctě k tobě (bez ironie!!!) na napsaném trvám. Buď mám mít tu místnost zavřenou, nebo tam mám s tou malou být. Udusit se na špagátu by mne teda fakt nenapadlo, ale že na ni něco spadne by mne napadlo okamžitě. Navíc já beru úraz ... malá spadne ze schodů, blbne a vezme hlavou o konferenční stolek, topení, přibouchne si prsty do dveří a pod. .... jo, to je smůla a vše se eliminovat nedá. Ale aby se ti oběsila na špagátu od běhacího pásu . Navíc se neudusíš za 5 ani 30 vteřin, a nenašla ji ta máma, ale malej brácha .... no, já mám svůj názor a představa, že nechám malou třeba samotnou lozit po garáži a nejsem tam s ní, nebo těsně vedle abych měl minimálně sluchovou kontrolu...
Ale možná právě proto, že mám takhle malou holku, jsem poněkud přecitlivělý.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Já jsem v tomhle opatrnější - zajdeš si na záchod, není ti dobře, něco se ti vylije v kuchyni a ty to potřebuješ uklidit, atd. atd. a malér je naspadnutí (mám doma 3,5 leté dítě - kluka - vyhrané v loterii :-)) ). Nikde jsem nečetl, že by se oběsila na běhacím pásu, takže jak jsem řekl - podrobnosti neznám. Je to prostě tragédie...
Tak Phil Baroni bejval kulturista (mozna uz to vite), kazdopadne tady je video, kde mu je 19 a ma tesne pred soutezi. Podle me forma vyborna, a to tam jeste zminuje, ze cela jeho kulturisticka priprava trvala jenom 4 mesice.
* Champ Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett (for WAMMA heavyweight title)
* Vitor Belfort vs. Gegard Mousasi*
* Paul Buentello vs. Tim Sylvia*
* Paul Daley vs. Jay Hieron*
* Chris Horodecki vs. Dan Lauzon*
* Renato "Babalu" Sobral vs. TBA
* Ben Rothwell vs. TBA
* Mark Hominick vs. TBA
* - Not officially announced
Naposledy upravil mirio dne pá květen 29, 2009 5:29 pm, celkově upraveno 1 krát
sem to zapomněl napsat do toho spoil topicu k DREAMu - jak se pozoroval Mousasiho ve stoje, tak ten jeho stand-up je jak přes kopírak toho co dělá Fedor, od celkového postoje, až po uplný maličkosti, grimasy, ten kluk se rychle učí a bere to celkem doslovně.
Tak to co postnul Mirio je moc pekne na to aby to byla pravda...
Arlowski s Overeemem to bude parada, Shogun jde o pas mozna moc brzy, nechapu mel by jit spis Rampage, uz pro tu "prohru" v titulovem boji...
No a Affliction je v tomhle jak Pride, startovka na zacatku nabita jak svin a na finale tam toho bude pulka...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru