|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | jj vune potu, semene a detske krve |
Presne tak!!! Muj denní chleba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Duro
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
ako sa vam pacil wolverine?
mne velmi
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
Blow (Kokain) - drama o týpkovi (Johnny Depp), kterej začne prodávat drogy až se z něj nakonec stane jeden z největších pašeráků světa. Skvělej film, určitě stojí za zkouknutí...
8/10
Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo (My děti ze stanice ZOO) - filmové zpracování kultovní knížky. Film je z roku 1981 a atmosféra na vás dýchá z každého koutku filmu - opravdu lahůdka. Knížku sem nečetl, ale asi bude ještě mnohem lepší než film. Ač je snímek skvěle zpracován nějak sem se nemohl zbavit dojmu, že je to prostě jen film o smažkách. Takovej tipickej scénář : holka začne brát drogy a pořád se snaží přestat. Hmmm žůžo. (velice zjednodušeno)
Přesto bych tento film doporučil, minimálně co se týče zpracování je na skvělé úrovni.
7/10
Thank You For Smoking - měla to být komedie, mě to spíše přišlo jako úsměvný film. Párkrát sem se možná zasmál, ale nevím no. Celkem nuda. Na csfd je docela dobře hodnocen, tak třeba se to někomu bude líbit víc. Já čekal něco víc.
6/10
Ace Ventura 2 - prostě Jim Carrey, kdo má rád jeho styl bude se mu líbit i celej film. Hlavně ze začátku filmu sem se pořádně nasmál...
8/10
Noc v muzeu 2 - sranda, ale spíš něco na styl rodinné komedie. Jako sobotní odpolední komedie na Nově se určitě uchytí
7/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
Thank You For Smoking je vybornej film .... Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo - to si ucinil prevratnej objev, ze je to knizka/film o smazkach :-)) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
jo ace venturu muzu porad _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
Já viděl jen Requiem za sen.
Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo (My děti ze stanice ZOO) je to tomu aspoň trochu podobné? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | yazi napsal: | | Thank You For Smoking je vybornej film .... Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo - to si ucinil prevratnej objev, ze je to knizka/film o smazkach :-)) |
Já věděl že je o smažkách a ne o zvířátkách v zologické Měl sem spíš namysli, že mohl být zpracován trochu netradičněji. |
Nam to pousteli na zakladce... jeste tedka z toho mam trauma | nám pouštěli na základce českej film Mandragora :)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
pro me je drogova spicka Trainspotting
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem koukal už po 3. na krásnej snímek Poslední motýl.
Smutnej příběh z Terezína
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|