| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:16 pm Předmět: ... |
|
|
no s tymi blabolmi mas pravdu:D vsade pisu o brutalnom a explozivnom naraste sily a cistej svalovej hmoty:D to je fakt
no kedze sa snazim venovat MT tak ma zaujal tento zazracny suplement:D Fighter Fuel I ktory :zvysuje vykon v extremne kratkom case"
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:25 pm Předmět: ... |
|
|
pánové ja fakt neviem co je s vami  ked dam za prispevok smajlika ci uz  alebo  tak to myslim ako srandu (humor)
ja viem ze to nezvysi vykon v extremne kratkom case...a nechajme to uz radsej tak:D
yazi dam na tvoju radu a objednam si to co si poslal.... a irone ja viem ze si najvecsi odporca suplementacie na foru takze ta uz beriem s rezervou prepac
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: |
Petr Brezna : Chutnější protein jsem nikdy neměl. U nás ho pije celá rodina.
|
Podla mna az taky chutny Matrix nie je. Mal som cokoladu aj vanilku ale ovela viac mi chutil Gold Standard od ON napr. Extrem Milk Chocolate alebo Cappuccino.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so květen 30, 2009 9:05 am Předmět: Re: ... |
|
|
| yazi napsal: | | hobbyt napsal: | no s tymi blabolmi mas pravdu:D vsade pisu o brutalnom a explozivnom naraste sily a cistej svalovej hmoty:D to je fakt
no kedze sa snazim venovat MT tak ma zaujal tento zazracny suplement:D Fighter Fuel I ktory :zvysuje vykon v extremne kratkom case" |
hehe na to bych se vykaslal :)
edit Irone podle me nejaky 65 nema cenu kupovat, pac obvykle stoji stejne jako 80 |
tak to potom jo...ale ze staci bohate WPC se uz shodnem ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
chtěl jsem se zeptad když ráno vztanu a dám si protein a pak asi za 10 min. na to ovesné vločky z mlíkem tak jestli se my vžaludku nesmíchá ňák ten protein s tím mlíkem aby se my tam nedostala ta laktosa a ten kasein z toho
mlíka protože mám protein Pharma Blend 6 HR a tam je ještě nějaké to postupné uvolňování
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
| napao13 napsal: | chtěl jsem se zeptad když ráno vztanu a dám si protein a pak asi za 10 min. na to ovesné vločky z mlíkem tak jestli se my vžaludku nesmíchá ňák ten protein s tím mlíkem aby se my tam nedostala ta laktosa a ten kasein z toho
mlíka protože mám protein Pharma Blend 6 HR a tam je ještě nějaké to postupné uvolňování |
co slovo to perla....z toho pravopisu by jeden oslepnul
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
| napao13 napsal: | chtěl jsem se zeptad když ráno vztanu a dám si protein a pak asi za 10 min. na to ovesné vločky z mlíkem tak jestli se my vžaludku nesmíchá ňák ten protein s tím mlíkem aby se my tam nedostala ta laktosa a ten kasein z toho
mlíka protože mám protein Pharma Blend 6 HR a tam je ještě nějaké to postupné uvolňování |
rano bych dal jen jednoslozkovej aby ti to rychle travilo a tys mohl treba za 20-30min dat tuhou stravu. Tenhle protein spis pres den nebo na noc.. Rano ciste syrovatkovej _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
nene zadnej strach v zaludku se to nesmicha :o)))))))))))))))) ten protein se ti mazane vstreba rovnou v hltanu
DymatizeBoy - pochybuju, ze se mu ten protein stravi za 20-30minut _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
tak ja chci jen poradit a někteří si se mě dělají rádoby řiď
já zase nemám tolik peněz abych si mohl kupovat několik druhů proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
| napao13 napsal: | tak ja chci jen poradit a někteří si se mě dělají rádoby řiď
já zase nemám tolik peněz abych si mohl kupovat několik druhů proteinu |
Vsak to je v poradku, od toho je tu forum, ale cti po sobe, co pises, protoze to je fakt hruza _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |