|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | Se nudím,tak si jdu zaveslovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Fakt vas lidi nechapu, jak vas muzou bavit takovy kraviny Ze nejdes radeji delat neco poradnyho nez tam nesmyslne hodinu tahat za co si... |
Já vím..šel bys taky viď?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
ses padlej na hlavu ne?  takova ztrata casu... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | tak 30 + 25 minut |
To ses fakt takovej lempl, ze tech 5 minut nemuzes dat? Ne ale vazne, me by to neskutecne sralo, kdybych to zabalil po 55 minutach a nedojel to do cele hodiny....me by sralo i 45 minut, proste hodina je pro me zaklad a ani o sekundu mene. |
já bych je dal jak hovno,ale vyložila mě žena a jela odvézt holku k babě..a vyzvedávala mě ve 21.00 a těch posledních 25 minut bylo 20:50 a ještě jsem se musel sprchnout,převléct,vrátit klíče... Jinak jak hovno...
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
To bych byl spokojenej. Mě se líbí. Aspon ho nemá každej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
mathas : si sedneš na zadní sedadla a je po problému  Snad se to auto pod tebou nerozpadne _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | mathas : si sedneš na zadní sedadla a je po problému Snad se to auto pod tebou nerozpadne |
V tom je právě genialita toho autíčka. Zvenku vypadá malý, ale ve vnitř je tak jednoduchý, že v tom máš víc místa na nohy než ve fábce.
Před padesáti lety ten konstruktér ten vymyslel tak, že si nechal svolat 4 nějvětší chlapy z fabriky, at se posadí na zem jako v autě. Vazl křídu obáh je a tak určil velikosti vozidla
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | Potěšilo mě to, že ikdyž nemám eště řidičák tak budu mít autíčko . Přesně to které se hodí k mé postavě 193cm měřícího a 120kg vážícího hrocha. A je to Mini Cooper . 30 let starej veteránek za 20 klacků, plně pojízdnej ve výbornym stavu . černá barva s bílou střechou
Ilustrační foto
|
abys v tom nevypadal jako homous
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | mathas napsal: | Potěšilo mě to, že ikdyž nemám eště řidičák tak budu mít autíčko . Přesně to které se hodí k mé postavě 193cm měřícího a 120kg vážícího hrocha. A je to Mini Cooper . 30 let starej veteránek za 20 klacků, plně pojízdnej ve výbornym stavu . černá barva s bílou střechou
Ilustrační foto
|
abys v tom nevypadal jako homous |
Neboj, "Hamr" je dalším adeptem
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:32 am Předmět: |
|
|
to jo..v Hamru nikdo nepozna ze si homoklada  (nic ve zlim)  jen pokus o ftip
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:35 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | to jo..v Hamru nikdo nepozna ze si homoklada (nic ve zlim) jen pokus o ftip |
Pumpingu pumpingu až tě tak za 2 měsíce někdo srazí minicooprem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 30, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | jestli bude mit cervenou kosili upnutou az ke krku tak budu vedet |
Jedině proto, aby nebyla vidět tvoje krev až tě pujdu dodělat růčo .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|