Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nordir

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska Newcastle Porsmouth ... za jedna jelikoz Newcastle uz dneska proste musi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
squater

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na dnesek se mi opet zdalo o jmenu - D.Roy, tak vstanu, koukam do nabidky a nachazim, ze hraje na MS za Kanadu, takze jsem ho vsadil a ono to vyslo. Musi to byt nejaka magie nebo nevim:)
squater

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2009 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska zase - videl jsem asi ctyri jmena, ale bohuzel jsem si to vsechno nezapamatoval, jen dve - Corey Perry a pak nejake zacinajici Anti... coz jsem pozdeji identifikoval (snad) jako Ankipanse hrajiciho za Lotyssko (kurz 3,8). Je to divocina, ale tomu Perrymu do budoucna verim.

Jinak skoda, ze Elias v noci neskoroval - Devils by treba postoupili a ja mohl mit ze stovky litr...
squater

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

squater napsal:
Dneska zase - videl jsem asi ctyri jmena, ale bohuzel jsem si to vsechno nezapamatoval, jen dve - Corey Perry a pak nejake zacinajici Anti... coz jsem pozdeji identifikoval (snad) jako Ankipanse hrajiciho za Lotyssko (kurz 3,8). Je to divocina, ale tomu Perrymu do budoucna verim.

Perry skoroval. Zacim verit svym snum:) Ze stredy na ctvrtek se mi zdaly dve jmena - ale presne v okamzik jak jsem se probudil jsem je zapomnel... skoda. Pro jistotu to bude chtit tuzku a papir k posteli a zacit studovat nejake meditacni techniky:)
squater

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zitra dam trojici strelcu - Havlat, Ryan, Toews. Sice se mi o nich nezdalo, ale dlouho jim to tam nespadlo:)
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vidite dneska Finsko? Je jasnym favoritem, nebo USA muze hodne prekvapit?
c87

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne si myslim ze dnes by mohli trosku zakopnut rusi, predsta bielorusko ktore sa zapas od zapasu zlepsuje je ruska skola a tento super by im mohol trochu sediet, mozno by som skusil na prekvapenie remizu ...
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhra Ruska i Finska
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nordir napsal:
Dneska Newcastle Porsmouth ... za jedna jelikoz Newcastle uz dneska proste musi

Tyhle ,,analýzy" mě vždycky rozesmějí,,Už prostě musí"To si říkalo hodně lidí při San Jose syndromu a taky nemuseli Akorát na to přišli někteří lidé pozdě.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2009 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera tohle...zase dvě chyby, docela překvápka v německé lize...takže jen 100,- místo 2000,-

5 Zlín-Brno (23.05.2009 15:00)
1 Výhra domácích 1.45 A
7 Liberec-Č.Budějovice (23.05.2009 15:00)
1 Výhra domácích 1.30 A
60 Nancy-Marseille (23.05.2009 21:00)
2 Výhra hostů 1.63 A

--------------------------------------------------------------------------------

64 Sochaux-Nantes (23.05.2009 21:00)
1 Výhra domácích 1.75 B
67 Bordeaux-Monaco (23.05.2009 21:00)
1 Výhra domácích 1.22 B
554 Schalke-Hoffenheim (23.05.2009 15:30)
10 Neprohra domácích 1.16 B

--------------------------------------------------------------------------------

551 Karlsruhe-Hertha (23.05.2009 15:30)
2 Výhra hostů 1.62 C
550 Wolfsburg-Bremen (23.05.2009 15:30)
1 Výhra domácích 1.45 C
2988 CSKA Sofia-Loko Sofia (23.05.2009 16:00)
1 Výhra domácích 1.58 C
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Historický okamžik v tenise,Rafael Nadal nevyhraje po 5 za sebou Roland Garros,ve 4kole ho vyřadil Robin Soderling.Fak senzace,rafa tady táhnul šnůru 32 vítězných zápasu za sebou,nebyl ještě poražen.A že to přijde letos kdo by to čekal,při jeho formě,navíc od Soderlinga.
Ted se otvíra šance Rogerovi vyhrát jediný grandlsam který nemá,Djokovič už je taky doma.
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Historický okamžik v tenise,Rafael Nadal nevyhraje po 5 za sebou Roland Garros,ve 4kole ho vyřadil Robin Soderling.Fak senzace,rafa tady táhnul šnůru 32 vítězných zápasu za sebou,nebyl ještě poražen.A že to přijde letos kdo by to čekal,při jeho formě,navíc od Soderlinga.
Ted se otvíra šance Rogerovi vyhrát jediný grandlsam který nemá,Djokovič už je taky doma.

Stihl jsi toho Soderlinga? Ja ho dal az ve druhem setu za 9 a pak jeste ve tretim za 16. Pred zacatkem byl tusim za 36 na Betfairu. (Na Nadala bylo 1.02)

Masakr no, zapas roku.

:)
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jinak z tech zenskych se mi dneska libila Cibulkova. Ta je pekne naslapla.

Safinu ani nekomentuju. Uz v tom prvnim kole se ji ta souperka skoro rozbrecela. A dneska zas takovy debakl ... Btw byla se taky podivat na Nadala, je to jeho fanynka. heh :)
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
agnez napsal:

Stihl jsi toho Soderlinga? Ja ho dal az ve druhem setu za 9 a pak jeste ve tretim za 16. Pred zacatkem byl tusim za 36 na Betfairu. (Na Nadala bylo 1.02)

Masakr no, zapas roku.

:)

Tak před zápasem by to nikoho nenapadlo.Potom jsem celý zápas sledoval a když Robin vyhrál první set,říkal jsme si,sakra ten hraje dobřeale tohle mu nemůže 3sety vydržet.Pak tam došlo v druhém setu k tomu tebraiku a to už jsme viděl že má navrch a počkal jsme jak dopadne tiebraik ten prohrál a kurz se ještě zvednul,měl jsme něákých osm,zkusil jsem to...Ale ani za stavu 2:1 na sety,sem pořád nemohl uvěřit že to robin vyhraje.Vzít totiž rafovi 3sety,to je zázrak.Kurz na Nadala byl pořád 1.15 třena bwin Magoři.
Je to zvláštní,jako když loni Fedex po 5letech neobhájil wimbledon,ale byl ve finále..A Rafa už ve 4.kole jede.
Tohle musí Roger vyhrát,už byl 3 ve finále a pokaždé ho Nadal porazil.
Je to obrovská šance.
agnez

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
No jinak z tech zenskych se mi dneska libila Cibulkova. Ta je pekne naslapla.

Safinu ani nekomentuju. Uz v tom prvnim kole se ji ta souperka skoro rozbrecela. A dneska zas takovy debakl ... Btw byla se taky podivat na Nadala, je to jeho fanynka. heh :)

Safina to asi vyhraje,ale u ní,stejně jako u bráchy je problém hlava,ale už není tak labilní.Velké šance dávám Azarence to je taky obrovský talent.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: