|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
-Monika-

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
-Monika-

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | -Monika- napsal: | Turistika a hory jsou fajn dovolená Já se teď vrátila ze spinningu Během hodinky jsem si fakt dobře mákla. Pak si dala saunu a teď si jdu dát nějakou sladkost Musím se nějak odměnit |
A to je na tom to nejlepsi :)))
Horsi je, kdyz pak musis zpetne spalovat hrichy :) |
Po zaslouženém výkonu zasloužená odměna
Koukala jsem ti do "logu" a podle toho jak makáš máš asi těch hříchů hodně
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Po zaslouženém výkonu zasloužená odměna
Koukala jsem ti do "logu" a podle toho jak makáš máš asi těch hříchů hodně |
mam a ani to sem uz nepisu, protoze tomu sam neverim, co jsem schopnej za noc snist a skoro kazdy den a pochybuji, ze by tomu nekdo veril. Ale co je na tom nejlepsi je to, ze to cviceni neberu ani torchu jako trest za hrichy, ale jako proste radost a neco prijemneho
Irone: bez si vzit circadian a neotravuj (jo a jeste predtim si zmen nick, treba Vlasta mne uz zacina zase chybet ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
-Monika-

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
Mně se kdysi moc líbilo v Roháčích
Nejvíc mě tam dojalo jak jsme asi 3 minuty hledali značku jak debilové, a pak zjistili, že je na skále asi 4m vysoko  . A mě náhodou ty lana a žebříky hrozně bavily, musím počkat až malá povyroste, a zkusit nějaké ferraty  . Ten Rozsutec jsme dali při cestě zpátky, i ty lávky a žebříky okolo té bystřiny, a taky paráda. Jediné, co nás tedy rozhodilo, byla náhlá změna počasí na hřebeni ... aby první týden v srpnu byly na ukazatelích rampouchy, to teda mr..t _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
Draper nemá hříchy .... Draper má obsese _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
Nj, Draperove nocne hriechy spocivaju v nevere - diete zahyba so sacharidami _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út červen 02, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
| citace: | Chuck Norris umí mluvit Braillovým písmem.
Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou, Chuck Norris má větší obě.
Chuck Norris umí prásknout otáčivými dveřmi. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: út červen 02, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
dam si pred sebe 300g kureciho z mikrovlnky, 120g ryzovejch chlebiku a shaker s proteinem.....kousnu do masa, snim 2 chlebiky a zapiju proteinem a takhle furt dokola _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 02, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|