|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
_Lundgren

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
Není to náhodou někdo mladší? _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Není to náhodou někdo mladší? |
kdepak, spíš starší, zkus hádat jména, výsledek tě překvapí
edit: určitě je to někdo, koho tady obecně všichni známe, není to nějaký neznámý americký průměrný NPC závodník...
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
Peter77 ? _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sepp18
(ban)

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
ja tady znam jenom Tatarku _________________ trénink na 200% - !!!MAGIC ENERGY!!! Milos Sarcev hard core touch!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sepp18
(ban)

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Peter77 ? |
zejo:)) _________________ trénink na 200% - !!!MAGIC ENERGY!!! Milos Sarcev hard core touch!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Peter77 ? |
nemyslím jen z fora, myslel jsem, že je to někdo, koho tu obecně známe jako např. Lee Labrada, Flex Wheeler, Bob Paris apod., tzn. že to není nějaký neznámý lokální NPC závodník, jehož fotku jsem vyhrabal někde v hloubi amerických for...
takže ještě jednou, je to někdo, koho většina čtenářů běžně zná...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sepp18
(ban)

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | _Lundgren napsal: | | Peter77 ? |
nemyslím jen z fora, myslel jsem, že je to někdo, koho tu obecně známe jako např. Lee Labrada, Flex Wheeler, Bob Paris apod., tzn. že to není nějaký neznámý lokální NPC závodník, jehož fotku jsem vyhrabal někde v hloubi amerických for...
takže ještě jednou, je to někdo, koho většina čtenářů běžně zná... |
ja znam jeste sarceva ale ten mi prijde estetictejsi:) _________________ trénink na 200% - !!!MAGIC ENERGY!!! Milos Sarcev hard core touch!
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Tak já si tipnu - Jusup |
jak by se mohl Jusup ocitnout u zdi s plakátem Guntera Schlierkampfa :-) ? Není to ani Jusup, to nesedí dle letopočtu, ani Sarčev
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Tak já si tipnu - Jusup |
jak by se mohl Jusup ocitnout u zdi s plakátem Guntera Schlierkampfa :-) ? Není to ani Jusup, to nesedí dle letopočtu, ani Sarčev |
podle tetování na ruce bych řekl dorian ? |
Blbost ne?To by bylo až moc lehké (taky mě to napadlo),navíc Dorian by tam byl mladý a v té době ještě na plakátech nebyl Gunter.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
Bude to asi něáký čech nebo slovák,když říkal freimen,že budem překvapeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:25 am Předmět: |
|
|
napovím..je to čech..a má ruské jmeno  a momentálně nežije v čechách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:49 am Předmět: |
|
|
V. Vinogradov - žeby tak nabral? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:50 am Předmět: |
|
|
Vím nepovím  Obr _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|