|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 7:53 am Předmět: |
|
|
| Kevin Levrone napsal: | | Thanks. I’m listening to you guys so keep posting. |
Kéž by uměli takto naslouchat všichni lidé ve svém oboru, když i profesionální kulturista tohle napíše. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 7:56 am Předmět: |
|
|
Já vím pánové, že to sem nepatří, ale nechtěl jsem zakládat nový topic. A tento topic mi přišl první pod ruku.
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5611-czech-arnold-bai-open-pozvanka.html
Nechcete někdo jet?....budu mít prázdný auto a samotnýmu se mi moc jet nechce. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 5:20 pm Předmět: jupi |
|
|
no mne sa povedlo nieco tiez:D
dnes som konecne definitivne zmaturoval:D
odborne predmety 1, slovina 1, anglina 2
prakticka cast odbornej zlozky 1
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 5:36 pm Předmět: Re: jupi |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Marky V. napsal: | | Marky V. napsal: | | Robb napsal: | | smetak napsal: | | Uspesne jsem slozil maturu :-) |
úspešně sem podělal první zkoušku v tomhle semestru njn |
Zítra vstávám v 3.45 a jedu do Prahy dělat státnice: trest, správko a nestátní bezp. služby. Tak doufám, že tenhle příspěvek píšu do toho správnýho topicu. |
Děkuju všem za podporu. Dnes se neobyčejně zadařilo, státnice klaply bezvadně, takže je ze mě Bc. "bezpečnostně právní odborník" s červeným diplomem |
Gratuluju
Neni to na městského strážníka trošku škoda, taková kvalifikace? |
Pokud jsi někde ve vedení MP, tak je to vzdělání optimální. Pro řadového strážníka je to samozřejmě škoda. Nebyl jsem na akademii jediný strážník a až na jednu kolegyni z Prahy, která je někde na oblastnín velitelství, jsme všichni řadoví pěšáci. Ale to se u všech postupně změní, pokud vím, tak všichni mají něco rozjednáno, většinou na kriminálce apod.
Tímto ovšem zdravím všechny řadové strážníky a policajty, kteří chodí na web, a sděluji jim, že si jejich práce nesmírně vážím, protože práce na ulici je základem policejní práce a protože je to práce kurevsky náročná. A už dopředu vím, že až to nebudu dělat, tak se mi po tom určitě zasteskne: ta atmosféra, adrenalin, stavovská soudržnost... _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
gratuluju marky, ale s timhle si dovolim nesouhlasit :-) | citace: | | Pro řadového strážníka je to samozřejmě škoda | _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Pokud jsi někde ve vedení MP, tak je to vzdělání optimální. Pro řadového strážníka je to samozřejmě škoda. Nebyl jsem na akademii jediný strážník a až na jednu kolegyni z Prahy, která je někde na oblastnín velitelství, jsme všichni řadoví pěšáci. Ale to se u všech postupně změní, pokud vím, tak všichni mají něco rozjednáno, většinou na kriminálce apod. |
Gratulace Marky !
Jak je to u MP, kdyz dokoncis vysku? Des automaticky vys nebo se ti akorat otevrou dvere? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červen 05, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|