lundgren vklidu normální spekulace nevím co tě tak sere:-)
Nesere mě vubec nic, jenom by na něj prostě neměl tečka, konec
to nemuzes vedet, treba by mu dal mega kopacku do ksichtu a uz by se nezvedl
jasne, nebo by po nem hodil ostep, pripadne by na nej skocil zabku z provazu, proste klasicky boxersky utkani se vsim vsudy
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Stallone by nemel na Arnolda mit pokud se to bere podle filmu... na Terminatora prece nemuze mit zadna postava Stalloneho z zadneho jeho filmu
Neříkali ti ve školce filozof?
Neříkali ti ve školce "vulgární materialista"? A když víš všechno nejlíp tak mi ještě prozraď , jak v tom roce 2012 ten svět skončí. Ty a Kličko pudete a proboxujete se do Pentagonu a pak odpálíte atomovky ne?
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Stallone by nemel na Arnolda mit pokud se to bere podle filmu... na Terminatora prece nemuze mit zadna postava Stalloneho z zadneho jeho filmu
Neříkali ti ve školce "vulgární materialista"? A když víš všechno nejlíp tak mi ještě prozraď , jak v tom roce 2012 ten svět skončí. Ty a Kličko pudete a proboxujete se do Pentagonu a pak odpálíte atomovky ne?
Ty jsi tak nevtipnej
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru