|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Osvald
|
Zaslal: st červen 03, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
cau, za tyden jedu na 10 dni do Chorvatska, a budu tam muset trochu upravit jidelnicek. Jedu sacharidovy vlny a chtel bych nejakej protein s vysokym obsahem bilkovin a co nejmin sacharidu ,abych tak nejak doplnil ten denni prijem bilkovin. Penez mam dost, ale nevim, kterej si vybrat. Poradte pls.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st červen 03, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červen 03, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
Optimum 100% Whey Gold _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:19 am Předmět: |
|
|
Zdar,poradíte mi nějaký porotein do litra??...právě dobírám dynamize a raději bych zvolil jiný :-)..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:21 am Předmět: |
|
|
Dám ti alternativní radu. Koukni na nejprodávanější v shopu na tomto webu, kvůli tomu to tam ostatně je :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | Zdar,poradíte mi nějaký porotein do litra??...právě dobírám dynamize a raději bych zvolil jiný :-).. |
Zkus Pure Whey Maxx nebo Clutch _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
Tak právě sem přemýšlel o Professional WPC 80
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
Na ronniem ho maj totiž za parádní cenu 850kč
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:31 am Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Zdar,poradíte mi nějaký porotein do litra??...právě dobírám dynamize a raději bych zvolil jiný :-).. |
Zkus Pure Whey Maxx nebo Clutch |
Tak právě přemýšlím nad tím Pure Whey Maxx a tím WPC 80
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Zdar,poradíte mi nějaký porotein do litra??...právě dobírám dynamize a raději bych zvolil jiný :-).. |
Tak právě přemýšlím nad tím Pure Whey Maxx a tím WPC 80 |
Zalezi na tom kolik chces investovat. Je to dobra akce za tech 850kc, ale asi bych nebral extrifit uz z duvodu velke reklamy. Je na to az moc velka reklama podle me a nevim, jestli to bude o neco lepsi nez treba ten Maxx. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Zdar,poradíte mi nějaký porotein do litra??...právě dobírám dynamize a raději bych zvolil jiný :-).. |
Zalezi na tom kolik chces investovat. Je to dobra akce za tech 850kc, ale asi bych nebral extrifit uz z duvodu velke reklamy. Je na to az moc velka reklama podle me a nevim, jestli to bude o neco lepsi nez treba ten Maxx. |
Ty máš osobní zkušenost s tím pure??
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Zdar,poradíte mi nějaký porotein do litra??...právě dobírám dynamize a raději bych zvolil jiný :-).. |
Zalezi na tom kolik chces investovat. Je to dobra akce za tech 850kc, ale asi bych nebral extrifit uz z duvodu velke reklamy. Je na to az moc velka reklama podle me a nevim, jestli to bude o neco lepsi nez treba ten Maxx. |
Ty máš osobní zkušenost s tím pure?? |
ne a myslim, ze ikdyby, tak ty poznas na sobe, ktery protein ti zabere a ktery ne? Ja to tedy na sobe nepoznam |
To nepoznám,to neivm kdo pozná :-D...já myslel chuť atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|