| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
Tak úúplná změna plánu zkusím teda ten 100 % Pure Whey Maxx
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | Tak úúplná změna plánu zkusím teda ten 100 % Pure Whey Maxx |
No a aspon mi muzes pak napsat chut a rozpustnost jen pro zajimavost. Asi ho taky koupim..je to dobra cena za 4450g _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Tak úúplná změna plánu zkusím teda ten 100 % Pure Whey Maxx |
No a aspon mi muzes pak napsat chut a rozpustnost jen pro zajimavost. Asi ho taky koupim..je to dobra cena za 4450g |
Ok dám vědět hned jak mi dojde vyzkoušim :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Tak úúplná změna plánu zkusím teda ten 100 % Pure Whey Maxx |
No a aspon mi muzes pak napsat chut a rozpustnost jen pro zajimavost. Asi ho taky koupim..je to dobra cena za 4450g |
Ok dám vědět hned jak mi dojde vyzkoušim :-). |
jasan. Co beres za prichut? _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | koky007 napsal: | | Tak úúplná změna plánu zkusím teda ten 100 % Pure Whey Maxx |
Ok dám vědět hned jak mi dojde vyzkoušim :-). |
jasan. Co beres za prichut? |
Přemýšlím nad vanilkou bo banánem??...neboť čokoládu sme měl teď a chtěl bych dát něco jinýho :-)....zajímá tě nějaká určitá chuť..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | Přemýšlím nad vanilkou bo banánem?? |
Premyslis nad vanilkou protoze bananem ?? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:35 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Black Dragon napsal: | | koky007 napsal: | | Přemýšlím nad vanilkou bo banánem?? |
Premyslis nad vanilkou protoze bananem ?? |
Někdo používá bo jako nebo. | tak to slysim frst tajm
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
U nás se taky říká bo ve významu nebo - a letmý pohled na pravidla českého pravopisu naznačuje, že žádné spisovné slovo bo čeština nezná, nejblíž je asi pánský vibrační kroužek Leo Bo.
Jak tomu kdo říká slangově doma je jeho věc a buzerovat ho za to mi přijde trošku přitažený  .
Imho půlka lidí tady neumí napsat větu bez hrubky a myslím, že to je ten poslední problém, kterej by potřebovali řešit  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |