|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
keba

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
To asi jo.Bo=neboť _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
LJ: přesně, kolikrát mi někdo napsal místo nebo jen bo, taky to občas použiju. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
Vole LJ a Imho je zase co za slovo?  Děláte tady z toho bordel _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
Taky mám banám.
Když to dám s vodou po tréninku tak to vypadá jak vaječnák, škoda že to tak i nechutná. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
Já mám doma ten Mega Pro: 100 % Iso Whey, 2270 g (čokoláda) a chutná to jako splašky  . Jednou u mě byl večer kámoš a neměl jsem nic na jídlo tak jsem mu udělal protein, byl celej natěšenej, ale jak to je hnusný, tak mu to zaskočilo a málem se poblil  .
Nejsem žádná primadona, vzpomínám jak sme si s Jurassem z továrny Promilu dovezli před 7 rokama 25kg pytel nefiltrovaný syrovátky a to se vůbec nerozpouštělo a bylo to jak pít mouku, ale steně bych ocenil nějakou normální chuť  ... co mi doporučíte kluci, na čem si pošmáknu? Chci hlavně dobrou chuť, na cenu nebo nějaký píčoviny se vstřebáváním seru, žijem jen jednou
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
LJ - smartlabs, ten si chutove chvali naprosto vsichni _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
lj: U mě na chuť rozhodně vede čokoládová příchuť Champions whey a malina Tasty protein od Smartlabs. Obojí fakt dobroty a s mlékem je to takový malý chuťový orgasmus  Neni špatný ani Nectar se studenou vodou, zvlášť teď v létě se to hodí... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt červen 11, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2194-professional-wpc-60.html
dobrej i ve vodě |
nejsi ty Brezna?
uz jen kvuli tomuto PR clanku bych si ho nekoupil..
Co veta to jedna hlaska za druhou
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5576-extrifit-professional-wpc-60-s-nejlepsi-chuti-na-trhu.html
Natrhejte na zahrádce hrst čerstvých rudých jahod, rozmixujte je v mléce, doslaďte lžičkou cukru… Sbíhají se Vám sliny, viďte? Přesně takový, extrémně lahodný „šejk“ získáte jednodušeji, vsypete-li 2 odměrky WPC 60 do 3 dcl obyčejné vody. Vynikající chutí budete šokováni. Tak to je naše jahoda. Chutná Vám vanilková zmrzlina od zmrzlinářů na dovolené v Chorvatsku? Jejich vynikající příchutě používáme i my.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 6:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|