|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jíte hovězí maso? |
Jasně, miluji tatarák a šílená kráva je výmysl komisařů EU |
|
60% |
[ 38 ] |
Občas, neznám dobré recepty |
|
34% |
[ 22 ] |
Nikdy, nechci vypadat jako kráva Milka |
|
4% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 63 |
|
Autor |
Zpráva |
Sauron
|
Zaslal: pá červen 06, 2003 2:59 pm Předmět: |
|
|
JONGI:
JÁ FURT PROČ MI TO NEROSTE, A VONO JE TO V HLAVĚ, STARÝ FIRMWARE. A to jsem si do teď myslel, že to je tím, že jsem do třiceti
- vypil tolik chlastu, že bych to sotva přeplaval,
- zajímal se o ženy a zpěv, k čemuž nejsou svaly potřeba, spíš je třeba mít břink,
- hulil,
- vážil 72 kg a byl tlustý
- atd .......
Aspoň to vaření mi zbylo z těch divokých časů.
|
|
nahoru |
|
|
| | |
jongi
|
|
nahoru |
|
|
Bosorka
|
Zaslal: po březen 30, 2009 7:42 am Předmět: Re: A co hovězí? Nejlepší ryba dělá BÚÚ |
|
|
Sauron napsal: | Balkánské hovězí
Suroviny:
1 kg libového hovězího - stačí zadní
stejné množství cibule
Postup:
1. hověží nakrájet na silnější plátky, neklepat, osolit, opepřit,
2. cibuli nakrájet na plátky,
3. do vyššího hrnce dát vrstvu cibule, plátky, vrstvu cibule, plátky ... až do vyčerpání surovin, nejméně však 4 vrstvy
4. podlít max 0,2 l vody, možno přidat panáka bílé kořalky
5. dusit úplně nejmenším plamenem pod pokličkou, až se cibule zcela rozvaří a vytvoří šlem okolo masa, příprava trvá 2-5 hodin, v závislosti na množství surovin a síle plamene.
Výsledkem jsou velmi křehké plátky hovězího s minimem šťávy a squělou chutí. |
Vyborny recept
Delala jsem dve vrstvy v tlakaci a hodinu varila. Masicko mekoucky a skvela chut z cibule. Priste pridam okurky a horcici
Na 4 vrstvy bych musela mit 3kg hoveziho _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
nahoru |
|
|
Jarack
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
Saurone jsi borec.. Chci se zeptat, jak se realizuje škrábání toho tataráčku? Vim, že se to mlejt nemá, ale já to tak zatim vždycky po hříchu dělal. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
nahoru |
|
|
LJ
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
Nejen že reaguješ na tři roky starej příspěvek, ale ještě si povídáš s někým, kdo to tady už rok a půl snad ani nečte . Doporučuju se naučit používat google, nicméně:
citace: | Maso uškrábeme nožem tak, aby v něm nebyly žádné kůžičky, tuk a žilky. Pak maso sekáme nožem po 1/4 hodiny, aby vznikla jemná masová kaše. |
|
|
nahoru |
|
|
Jarack
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
Díky za radu. Já vždycky zapomenu koukat na ty datumy _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|