A co hovězí? Nejlepší ryba dělá BÚÚ


Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - A co hovězí? Nejlepší ryba dělá BÚÚ  Úvodní stránka -> Kuchařka -> A co hovězí? Nejlepší ryba dělá BÚÚ
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jíte hovězí maso?
Jasně, miluji tatarák a šílená kráva je výmysl komisařů EU
60%
 60%  [ 38 ]
Občas, neznám dobré recepty
34%
 34%  [ 22 ]
Nikdy, nechci vypadat jako kráva Milka
4%
 4%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 63

Autor Zpráva
Sauron


PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JONGI:
JÁ FURT PROČ MI TO NEROSTE, A VONO JE TO V HLAVĚ, STARÝ FIRMWARE. A to jsem si do teď myslel, že to je tím, že jsem do třiceti

- vypil tolik chlastu, že bych to sotva přeplaval,
- zajímal se o ženy a zpěv, k čemuž nejsou svaly potřeba, spíš je třeba mít břink,
- hulil,
- vážil 72 kg a byl tlustý
- atd .......

Aspoň to vaření mi zbylo z těch divokých časů.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jongi


PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dobrá výchozí pozice pro kulturistiku....
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bosorka


PříspěvekZaslal: po březen 30, 2009 7:42 am    Předmět: Re: A co hovězí? Nejlepší ryba dělá BÚÚ Odpovědět s citátem

Sauron napsal:
Balkánské hovězí

Suroviny:
1 kg libového hovězího - stačí zadní
stejné množství cibule

Postup:
1. hověží nakrájet na silnější plátky, neklepat, osolit, opepřit,
2. cibuli nakrájet na plátky,
3. do vyššího hrnce dát vrstvu cibule, plátky, vrstvu cibule, plátky ... až do vyčerpání surovin, nejméně však 4 vrstvy
4. podlít max 0,2 l vody, možno přidat panáka bílé kořalky
5. dusit úplně nejmenším plamenem pod pokličkou, až se cibule zcela rozvaří a vytvoří šlem okolo masa, příprava trvá 2-5 hodin, v závislosti na množství surovin a síle plamene.
Výsledkem jsou velmi křehké plátky hovězího s minimem šťávy a squělou chutí.


Vyborny recept
Delala jsem dve vrstvy v tlakaci a hodinu varila. Masicko mekoucky a skvela chut z cibule. Priste pridam okurky a horcici
Na 4 vrstvy bych musela mit 3kg hoveziho
_________________
Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jarack


PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2009 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saurone jsi borec.. Chci se zeptat, jak se realizuje škrábání toho tataráčku? Vim, že se to mlejt nemá, ale já to tak zatim vždycky po hříchu dělal.
_________________
Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ


PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejen že reaguješ na tři roky starej příspěvek, ale ještě si povídáš s někým, kdo to tady už rok a půl snad ani nečte . Doporučuju se naučit používat google, nicméně:

citace:
Maso uškrábeme nožem tak, aby v něm nebyly žádné kůžičky, tuk a žilky. Pak maso sekáme nožem po 1/4 hodiny, aby vznikla jemná masová kaše.
_________________
Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack


PříspěvekZaslal: čt červen 18, 2009 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za radu. Já vždycky zapomenu koukat na ty datumy
_________________
Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - A co hovězí? Nejlepší ryba dělá BÚÚ Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: