|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robb
|
Zaslal: so červen 20, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | http://www.csfd.cz/film/8653-schindleruv-seznam-schindlers-list/
moc dobrej film, strili se tam, mluvi sproste i soulozi :-) |
ale poměrně zavádějící..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: so červen 20, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
| PapradIsMyName napsal: | | s tym pulp fiction som to este nemal moznost vidiet ale poznam vela ludi ktori povedia ze je to naj film aky kedy bol a zas kopu ludi co povedia ze to je podpriemeny film tak neviem ci sa mi to oplati kukat ;) |
Nevidět Pulp Fiction je základní nedostatek v životě člověka
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so červen 20, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
Už jsem přesycen velkofilmy, akčníma blockbusterama, rád bych nějaký dobrý film ze sekce "klubové/nekomereční filmy".
Nedávno jsem viděl švédský film Zlo nebo estonský Klass a dost mě to vzalo, až mi z toho bylo fyzicky špatně. Na druhou stranu mám takové filmy se silným příběhem, nebo palčivým tématem rád. Kdyby měl někdo typ na nějaký takový film - sem s ním!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so červen 20, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so červen 20, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lejzr
|
Zaslal: so červen 20, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Už jsem přesycen velkofilmy, akčníma blockbusterama, rád bych nějaký dobrý film ze sekce "klubové/nekomereční filmy".
Nedávno jsem viděl švédský film Zlo nebo estonský Klass a dost mě to vzalo, až mi z toho bylo fyzicky špatně. Na druhou stranu mám takové filmy se silným příběhem, nebo palčivým tématem rád. Kdyby měl někdo typ na nějaký takový film - sem s ním! |
http://www.csfd.cz/film/246076-baader-meinhof-komplex-baader-meinhof-komplex-der/ - Baader Meinhof Komplex
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so červen 20, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
yazi, lejzr: Díky, přesně tohle jsem měl na mysli.
the league: Díky za tip. Sedm životů už jsem viděl a nemohl jsem se ubránit pocitu prvoplánové emocionální slátaniny. Asi jsem zrovna neměl náladu a nebo na mě ten všudypřítomný patos nepůsobí, asi to bude tím, že v tom postrádám reálnost. Ale Will Smith tradičně zahrál suprově.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne červen 21, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
Stahni me do pekel - naaaaser. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červen 21, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
Hangover - Parba ve Vegas
- Road trip, ale trosku jinak... spousta naprosto blaznivych a ulitlych situaci.. film plny vtipu a prasaren a neskutecnych hovadin...
Opravdu sem se pobavil a doporucuju ...
9/10
Stahni me do pekla
Sam Raimi odcinil to co posral serii o Spajdrmenovi ... a vratil se zpatky ke korenum .. aneb vitej zpatky Evil Dead ...
Naprosto neskutecna hororova komedie...lekacky, kam se podivas a perfektni bojovy sceny..
9/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JanJakoubek
|
Zaslal: po červen 22, 2009 11:56 am Předmět: Uz se tesim |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:07 pm Předmět: Re: Uz se tesim |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 23, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
Transformers 2
Achjo... jednicka byla super film ... od dvojky sem cekal seriozni pokracovani... ale Bayovi opet hrablo.. a film byl vic nez typicky Bayovsky... efekty,efekty a zase efekty, k tomu nejaka ta klise scena - Miluju te, nemuzes umrit a mame hotovo ... jo a k tomu jeste nejaky ty efekty navic..jestli sem slysel dobre, tak pry finalni scena s bombardovanim stala samotna asi 5 mil dolaru..
Co se filmu nemuze vytknout je komedialita ...vtipu je vic nez dost, a vetsinou kvalitnich, ale precejenom neni to komedie...
Zaverem: "Kolik je potreba voltu, aby byl clovek sterilni?"
5/10
P.S. Megan Fox je pihata tlama s hnusnyma kozama... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|