Dog Eat Dog - poslouchám něco absolutně jiného, ale tohle mně z nějakého mně neznámého důvodu v té době absolutně dostalo. A teď jsem si stáhl 2 nej alba znova (All Boro Kings a Play Games). :-)
Dog Eat Dog - poslouchám něco absolutně jiného, ale tohle mně z nějakého mně neznámého důvodu v té době absolutně dostalo. A teď jsem si stáhl 2 nej alba znova (All Boro Kings a Play Games). :-)
no to já taky ...dneska sem na ně narazil úplnou náhodou na jůtubku, tak sem si hned stáhnul pár alb...hlavně ten saxík je hustej
no to já taky ...dneska sem na ně narazil úplnou náhodou na jůtubku, tak sem si hned stáhnul pár alb...hlavně ten saxík je hustej
Tenhle song jsem jako malej fakan miloval. To byly časy... snad se už nevrátí
_________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru